Kirjoita yrityksesi menestystarina Turun Kirjamessuilla

Turun Kirjamessujen 30-vuotinen perinne katkeaa valitettavasti tänä syksynä, sillä joudumme koronapandemian aiheuttamien vaikutusten vuoksi siirtämään tapahtuman 1.-3.10.2021.

Tiedämme, että tapahtuma on merkityksellinen näyttämö niin kirjailijoille, messukävijöille kuin näytteilleasettajillekin. Olemme äärettömän pahoillamme siitä, että lupaavasti sujuneen kesän jälkeen tilanne kallistui tähän suuntaan.
Turun Kirjamessut on tapahtuma, jolla on sydän, ja toimintamme kulmakivi on nimenomaan henkilökohtainen kohtaaminen. Tämän vuoksi tapahtuman siirto oli nyt välttämätön.

Jo hankitut ennakkoliput voi käyttää seuraavalla kerralla tai rahoille voi hakea palautusta seuraavan linkin kautta: www.eventio.com/peruutus

Toivotamme kaikille hyville ystävillemme terveyttä ja tsemppiä tuleviin kuukausiin!

Seuraa Turun Kirjamessujen omia sivuja: www.kirjamessut.fi

Kollaasi_na

Miksi Kirjamessuille?

Turun Kirjamessut kokoavat yhteen kirjallisuuteen liittyviä ihmisiä ja ideoita, asiakkaita ja palveluita. Paikalla ovat kaikki tärkeimmät kustantamot sekä alan kärkijärjestöt ja -toimijat. Lisäksi ammattilaiset: kirjailijat, kirjastonhoitajat, kääntäjät, tulkit, opettajat, bloggaajat, toimittajat ja alan vaikuttajat vierailevat messuilla. Kirjamessut on oikea ympäristö luoda kontakteja, hankkia uusia asiakkaita ja tehdä kauppaa!

Näytteilleasettajat tutkitusti tyytyväisiä

Kirjamessujen kanssa samaan aikaan järjestettäviä messutapahtumia piti palautekyselyn mukaan hyvänä tai erittäin hyvänä peräti 82% näytteilleasettajista. Myös messujen kävijämäärä n. 21 500 (SMT tarkastettu 2017) täytti näytteilleasettajien odotukset hyvin tai erittäin hyvin 79% mielestä. Lähes 70 % vuoden 2017 näytteilleasettajista ilmoitti halukkuutensa olla mukana messuilla myös vuonna 2018.

Ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme,jos tarvitset apua messuosaston suunnittelussa.

Rakennusajat

  • torstai 1.10. klo 8.00 – 22.00 (messutoimisto palvelee klo 21.00 asti ja messupalvelu klo 22.00 asti)
  • Messujohto suorittaa osastojen lopputarkastuksen torstaina 1.10. klo 22.00, jolloin osastojen tulee olla valmiina.
  • Perjantaina 2.10. autolla ajo halleihin ei ole sallittua.
  • Messut avataan perjantaina 2.10. klo 10.00.
  • Mikäli näytteilleasettaja ylittää vahvistetut rakennusajat, veloitetaan ylimeneviltä tunneilta à 45 e + alv. 24%. Rakennusajan ylityksistä on sovittava erikseen messujohdon kanssa.

Purkuajat

Messujen aikainen näytteilleasettajien sisäänpääsy halleihin

  • Pe klo 8.00
  • La klo 9.00
  • Su klo 9.00

Haluatko messuista kaikki tehot irti?

Näytteilleasettajanamme voit osallistua maksuttomalle verkkokurssille, jonka opeille onnistumiset edellytykset paranevat! Lue lisää: https://messutsuomessa.fi/2019/11/12/menesty-messuilla-naytteilleasettajan-verkkokurssi/

 

Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Anniina Jokinen
p. 044 0911808
Kysy lisää
Projektijohtaja
Tiina Heiskari
p. 050 487 2015
Kysy lisää
Turun Kirjamessujen ohjelmajohtaja
Jenni Haukio
Kolmen messupäivän aikana tavoitat kuluttajat sekä ammattilaiset!