Turun Messukeskus

Avaimia hyvinvointiin tarjolla Turun Messukeskuksessa

Jutta Gustafsberg, Marja Hintikka, Jenni Levävaara, Patrik Borg, Sanna Kiiski, Jaakko Halmetoja, Jari Sillanpää ja monet muut puhujat ovat mukana Osaava Nainen-, Terve Olo ja Outlet-messuilla Turun Messukeskuksessa 28.-30.10. Ravinto, hyvinvointi, terveys, ostokset ja kädentaidot saavat väen liikkeelle.

Turun Messukeskuksen jokasyksyinen Osaava Nainen -tapahtuma on saanut rinnalleen kaksi uutuutta. Terve Olo tarjoaa yleisölle ohjelma- ja näytteilleasettajasisältöä hyvinvointiin, liikkumiseen ja terveyteen liittyen. Outlet-osuus puolestaan tarjoaa mm. kenkiä, merkkilaukkuja, asusteita ja koruja vähintään -30 prosentin alennuksella.

Marja Hintikka vetää keskustelun naisten roolista työelämässä

Messuilla kuullaan mm. ajankohtaisia näkemyksiä naisten roolista työelämässä. Messuille osallistuvat ponnekkaasti mm. Turun Yrittäjänaiset Mukana on n. 20 yrittäjää messuosastoineen. Yrittäjätarinoissa kuullaan mm. hautaustoimiston ja tilitoimiston naisyrittäjiä.

Toimittaja, juontaja Marja Hintikan moderoimassa naisten työelämäkeskustelussa sanaisen arkkunsa avaavat mm. kehittämiskonsultti Nina Olin Työterveyslaitokselta, tietokirjailija Jaana Villanen sekä ravintoasiantuntija ja tietokirjailija Jaakko Halmetoja. Keskustelu on ohjelmassa perjantaina 28.10. klo 12.

Joogaa ja kädentaitoja

Messuilla esiintyy monia hyvinvoinnin ja terveyden asiantuntijoita. Hyvinvoinnin puhujina ovat messuilla mm. Jenni Levävaara, Jutta Gustafsberg, Patrik Borg ja Sanna Kiiski.

Messuilla pääsee myös osallistumaan moniin toimintoihin. Tarjolla on mm. Pure Moven aamujoogaa ja TFW Turku toiminnallinen haastekisa. Testaamaan pääsee myös Kangoo Jumps -hyppyjalkineita.

Taito Varsinais-Suomen työpajoilla tehdään yhdessä mm. spiraalikuusia ja lummevalaisimia syksyn iloksi. Taito Varsinais-Suomen osastolla B/85 pääsee kokeilemaan kangaspuilla kutomista koko messujen ajan. Jokainen messuvieras saa kutoa oman raitansa mattoon. Matto lahjoitetaan Turun Ensi- ja turvakotiin.

Sokerikoukkuja ja tuorekosmetiikkaa

Tapahtumassa neuvotaan eroon mm. sokerikoukusta. Arjen turvallisuus luento sekä demo tarjoaa työkaluja itsepuolustukseen uhkaavissa tilanteissa.

Tiedonjanoisille on luvassa tietoa uutuuksista, kuten tuorekosmetiikasta ja elintarvikelisistä ja luonnollisesta rasvanpoistosta ilman kirurgiaa.

Rentoutumaan pääsee mm. Jari Sillanpää Show’ssa ja Miss Divet Show’ssa. Muotinäytöksissä nähdään otteita syysmuodista.

 

Lisätiedot messuista:

Turun Messukeskus Oy projektijohtaja Krista Ahonen, puh. 050 594 9641, krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

www.osaavanainen.fi

#osaavanainen #terveolo #outlet #turku

TMK_OSAAVA_NAINEN_FB_851x315_pix