Turun Messukeskus

Projektikoordinaattoriksi Turun Messukeskukseen

Nyt on paikka avoimena tapahtumatuotannon sykkeessä!

Turun Messukeskus etsii PROJEKTIKOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtävät sisältävät lukuisten messutapahtumien sisällöntuotantoa ja koordinointia. Projektikoordinaattori osallistuu aktiivisena tiimin jäsenenä tapahtumien suunnitteluun ja käytännön toteuttamiseen yhdessä projektijohtajan ja messujen ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa.

Projektikoordinaattorin päätyö sisältää monipuolisesti tapahtumamarkkinoinnin ja projektien avustavia tehtäviä. Tehtäviin kuuluu oleellisena osana mm. yritysasiakaspalvelu, laskutus ja asiakasrekisterin ylläpito sekä mm. messuaikaisen henkilökunnan työvuorosuunnittelu ja -koordinointi.
Projektikoordinaattorilta sujuvat messujen pohjapiirrosten sekä erilaisten esitemateriaalien suunnittelu ja toteuttaminen. Messuaikana hän työskentelee tapahtumatoimistossa monipuolisissa ja vastuullisissa asiakaspalvelutehtävissä.
Projektikoordinaattorimme tuntee sosiaalisen median lainalaisuudet ja osallistuu myös verkkosivujen ylläpitoon yhdessä viestinnän kanssa.

Etsimämme tekijä on vähintään opistotasoisen koulutuksen omaava. Tarkka ja huolellinen projektikoordinaattorimme hallitsee ja omaksuu nopeasti käyttöönsä monenlaisia tietojärjestelmiä ja ohjelmistoja. Hyvänä ja oma-aloitteisena asiakaspalvelijana hän tietää, miten toimia eri tilanteissa hektisessä ja nopeatempoisessa työympäristössä.

Edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kieli katsotaan eduksi.

Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä viestinnässä ja markkinoinnissa. Myös aikaisempi kokemus tapahtumien järjestämisestä on eduksi henkilöä valittaessa.

Tarjoamme työtehtävän mielenkiintoisella ja dynaamisella tapahtumatuotannon alalla, hyvässä ja ahkerassa porukassa! Olisiko tässä sinulle sopiva työ?
Lähetä hakemuksesi ja palkkatoive sähköpostitse osoitteella hannele.wolf-mannila@turunmessukeskus.fi 30.6.2016 mennessä

Lisätietoja työtehtävästä:
Turun Messukeskus Oy, toimitusjohtaja Hannele Wolf-Mannila puh. 0400 522 595 (parhaiten tavoitettavissa 15.6. tai 17.6.)
tai projektijohtaja Krista Ahonen puh. 050 594 9641 (parhaiten tavoitettavissa to 16.6. tai ma-ti 20.-21.6.)

Turun Messukeskus on Varsinais-Suomen johtava messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys. Turun Messukeskus Oy järjesti vuonna 2015 10 omaa tapahtumaa. Yhtiön oman henkilöstön määrä on 22 ja liikevaihto n. 4,4 miljoonaa euroa. Turun Messukeskuksen Oy:n pääosakas on Turun kauppakamari.

TurunMessuKeskusLogo