Turun Messukeskus

Caravan Show -messujen uutuuksia ja erikoisuuksia

Hymer uudisti suositun B-DL-mallistonsa!

Vuonna 2017 Hymer juhlistaa 60-vuotista toimintaansa matkailuajoneuvojen valmistajana. Tammikuussa alan messuilla Hymer esittelee uudistetun premium-luokan B-Klasse DynamicLine –mallistonsa.

Kevyt, mukava ja käytännöllinen. Uuden Fiat-alustaisen Hymer B-Klasse DynamicLine (B-DL) tuotekehityksen päätavoitteena oli suunnitella mahdollisimman kevyt, henkilöautokortilla ajettava täysintegroitu matkailuauto mukavuudesta tinkimättä. Seitsemään pohjaratkaisuun laajentunutta mallistoa onkin muotoiltu useista kohdista uudelleen ja etuosaa koristaa moderni HYMER-ilme.

Keveys on mahdollista täysin uuden kalustesuunnittelun ansiosta. Mukavuutta tuovat mm. leveä sisäänkäynti, portaaton oleskelutilan lattia, lämmitetty kaksoispohja, suihku ilman pyöräkoteloa, yövalot, pilotti-istuimet sekä suuret, mukavat vuoteet. Käytännöllisyyttä lisäävät hyvät säilytystilat ja esimerkiksi tahrasuojauksella varustetut helppohoitoiset istuinryhmän pehmusteet.

Hymer on esillä messuilla Turussa maahantuojien toimesta. Rinta-Joupin Autoliikkeen osastolla esillä ovat mallit B-DL 588 ja B-DL 678

www.hymer.com/fi

hy17_bdl588_pal_san_freist_x9a2767_ll_3

LMC Style-matkailuvaunut ensiesittelyssä tammikuussa alan messuilla

Minkälaisen uuden matkailuvaunun saa vajaalla 22 000 eurolla? LMC Style on Long Life Technologie –korirakenteella ja 12 vuoden tiiviysturvalla varustettu kestävä ja käytännöllinen käyttövaunu – vaikka vähän vauhdikkaampaankin elämänmenoon. Style 420 D ja 450 E –erikoismallien massa ajokuntoisena jää alle 1 200 kg.

Verrattuna saman hintaluokan vaunuihin Stylessä huomio kiinnittyy tyylikkääseen valkoiseen sileään ulkopeltiin ja asunto-osan laadukkaaseen työnjälkeen kalusteiden ja istuinryhmän verhoilujen viimeistelyssä. Ylivoimaista kilpailijoihin verrattuna on kosteutta hylkivä ja tukeva Long Life Technologie –korirakenne ja 12 vuoden tiiviysturva, jotka tekevät LMC-vaunusta turvallisen ja hintansa hyvin säilyttävän investoinnin. LMC Style on suunniteltu kolmen vuoden ajan matkailuun tai satunnaisesti matkailuvaunulla ”irtiottoja” tekeville.

Harrastuksen tueksi ja reippaaseen elämänmenoon

Suomeen tuotavat Style-vaunut on varustettu Basic-, Exklusiv- ja Autarkie-paketeilla sisältäen mm. valmiin TV-antennikaapeloinnin, ulkovalon, hyttysverkko-oven, lämminvesijärjestelmän, 12 V sähköt, 95 Ah AGM akun ja laturin. Style 420 D ja 450 E –erikoismalleissa on lisäksi vakiona 12 V puhallin ja päiväpeitot. Käytännöllinen vaunu on tehty kestämään monenlaista käyttöä – urheilu- ja muiden harrastusten tukikohtana, perhematkailussa tai vaikka useamman omistajan ”kimppavaununa”.

Rinta-Joupin Autoliike A/4-6

keittio-ja-kerrosvuode

 

LMC-matkailuajoneuvot Turun Caravan Show’ssa

Kosteutta hylkivästä ja kestävästä Long Life Technologie –korirakenteesta ja markkinoiden pisimmästä, 12 vuoden tiiviysturvastaan tunnettu LMC esittelee Turun Caravan Show’ssa uutuuksia aikaisempaa laajemmin.

Tapahtumassa on esillä peräti 5 uutta, messuilla Suomessa ensiesittelyn saavaa LMC-matkailuautoa:

1) Täysintegroitu Explorer Premium I 730 G ”kaikilla herkuilla” (yhdistettävät erillisvuoteet isolla takatallilla)

2) Puoli-integroitu Cruiser Sport T 672 G (aktiiviseen harrastuskäyttöön, paljon säilytystilaa ja iso talli, yhdistettävät erillisvuoteet)

3) Puoli-integroitu Cruiser Premium T 711 (erillisvuoteet ja iso pesutila takana)

4) Puoli-integroitu Cruiser Comfort T 682 (yhdistettävät erillisvuoteet normaalikorkeudella, iso takatalli)

5) Puoli-integroitu Cruiser Premium T 741 (saarekevuodemalli koko komeudessaan)

Sama vauhti jatkuu vaunupuolella. Esillä on 6 uutta vaunumallia:

1) Erikoispitkillä erillisvuoteilla ja muhkeilla patjoilla varustettu Maestro 513 E

2) Hintaan 20 800 euroa – Style 420 D –tarjousmalli

3) Hintaan 21 600 euroa – Style 450 E –tarjousmalli

4) Tunturissa testattu talvivaunu Maestro 570 D (parivuodemalli isolla istuinryhmällä)

5) Hulppea pariskunnan vaunu Maestro 675 D (2-akselinen, saarekevuode)

6) Lapsiperheen iso vaunu Maestro 735 K (kerrosvuoteet lastenhuoneessa)

Tämän lisäksi LMC-maahantuojan, Rinta-Joupin Autoliikkeen osastolla on joukko suosittuja, jo aikaisemmin esiteltyjä malleja! Missään muualla ei pääse tutustumaan näin laajasti LMC-ajoneuvoihin kuin Turun Caravan Showssa 2017.

asunto-osa

CARADO-matkailuautoja 10 vuotta!

Saksalaiset Carado-matkailuautot soveltuvat ajoneuvomatkailuun erittäin monipuolisesti. Edullisen hintansa puolesta Carado on oivallinen harrastuksen ja liikkuvan työn tukikohta tai ensiostajan matkailuauto. Vuokrakäytössä Caradot ovat yleistyneet kestävyytensä ansiosta. Käytännölliset ratkaisut kuten ohjaamon katosta laskeutuva lisävuode tuo asumismukavuutta silloin kun pariskunnan mukana matkustavat lapsenlapsetkin. Alkovimalleissa on avaruutta ja tilaa isommallekin perheelle. Säilytystilaa on hyvin henkilökohtaisille tavaroille ja mallista riippuen isoon takatalliin mahtuvat polkupyörät ja muutkin harrastusvälineet.

Carado-matkailuautomallistossa on kaikkiaan yhdeksän puoli-integroitua ja kolme alkovimallia. 10-vuotista toimintaansa Carado juhlistaa tarjoamalla Perfect10-paketin kolmeen puoli-integroituun malliin – T 135, T 447 ja T 449. Juhlavuoden paketti pitää sisällään osittain aidolla nahkalla verhoillut asunto-osan ja ohjaamon istuimet, perusmallista poikkeavat yläkaappien luukut ja Perfect10-juhlateippauksen sampanjan värisiin ulkoseiniin. Lisäksi pakettiin kuuluvat ulkopuolella takaseinässä korkealle nousevat takaosan muotokappaleet, pyöräteline ja markiisi. Perfect10-paketin hinta Suomeen räätälöitynä on T 135 malliin 2 400 euroa ja T447/449 malleihin 3 100 euroa.

Perfect10-varustelun ohella perusmallienkin pesutilat ovat saaneet modernin vaalean ilmeen ja WC:n helposti suihkutilaksi muuntava kääntyvä suihkun seinä on T 132 –mallin lisäksi nyt myös T 337 ja T 448 sekä A 461 –malleissa. Asunto-osan toimintoja ohjataan uudesta käyttöpaneelista. Pohjaratkaisusta riippuen keittiökin on avarampi, laskutilaa on enemmän, jääkaapin käyttöpaneeli on uusittu moderniksi, lieden ja pesualtaan lasikannen väri on vaihtunut mustaksi – jääkaapin oven kanssa paremmin yhteen sopien. Pesualtaiden hanat ovat uudet.

Rinta-Joupin Autoliike A/4-6

carado_perfect10

Sunlight on löytöretkeilijän matkailuauto

Se on vakaa ja lujatekoinen – eikä ihme, että erinomaisen hinta-laatu-suhteensa ansiosta sen käyttö yleistyy myös vuokrauskäytössä. Sunlight kuuluu saksalaiseen Erwin Hymer -konserniin. Käytännöllisesti varustellun Sunlight-matkailuauton mukana tulee Euroopan laajuinen huoltoverkosto liikkuvan lomailun ja harrastusten tueksi.

Sunlight yhdessä sisarmerkkinsä  Caradon kanssa sijoittuvat kolmen kärkeen matkailuautojen ensirekisteröintitilastoissa Suomessa (10/2016). Sunlight ja Carado valmistetaan yhdellä Euroopan moderneimmalla alan tuotantolaitoksella Neustadtissa Saksassa.

sl_t66-aussen_heck_logo-neu

Bürstner 30-vuotisjuhlamallisto

Uusi kattavasti varusteltu ja houkuttelevaan hintaan tarjottava Bürstner 30-vuotisjuhlamallisto, koostuu eri mallistojen suosikkipohjaratkaisuista. Juhlamallit erottuvat ulkoisesti perusmalleista erikoisteippauksin, asunto-osa on viimeistelty kermanvaalealla tai ruskealla nahkaverhoilulla. Vakiona on mm. Fiat-alustapaketti ja Fiatin sisustuspaketti, 16 ” alumiinivanteet, LED-päiväajovalot, leveä asunto-osan ovi hyttysverkolla, ohjaamon kaihdinverhot, takatallin ovi myös kuljettajan puolella (pohjaratkaisusta riippuen), Truma Combi 6 -lämmitys, Pioneerin multimedia- ja navigaatiojärjestelmä, peruutuskamera, upotetut asunto-osan ikkunat sekä 3,5 – 4 m markiisi LED-valoin.

Edition 30 –mallisto on esillä Caravan Show –tapahtumassa Turussa J. Rinta-Joupin osastolla A/4-6

banneri

 

Fendt 465 SGE Bianco Activ uutuusvaunun

https://www.netticaravan.fi/fendt/465-sge-bianco-activ/34394

thumb_1057273_classified_ad_large

K&K Kivinen A/8

Bravia-retkeilyautot

Uutuus Suomessa, Bravia-retkeilyautot Mercedes-Benz -ja Peugeot-alustoilla, pitkittäisillä erillisvuoteilla ja runsailla varusteilla.

Cm-autocaravan/Centamac Oy

bravia

Roadcarin uutuudet

Messuilla esitellään Roadcarin lyhyt R540- ja keskipitkä R600-malli, joissa on parivuoteet takana sekä erillisvuoteisen R640 -malli.

Miseva A/10

orig_roadcar2a81960_01

 

Momo Racing Team järjestää messuilla moottoriurheilukokonaisuuden, jossa on esillä näyttelyautoja ja esityksiä. Messuilla on mm. toteuttama kilpa-autonäyttely.

Turun Seudun Moottoriurheilijat ry:n Extreme Enduro -näytöksiä ajetaan perjantaista sunnuntaihin D-hallissa. Extreme Enduro -näytöksiä ajetaan tunnin välein. Kuljettajina ovat Jaakko Översti, Markus Michelsson, Mikko Stenvall ja Niko Aitta. Lapsille on tiedossa menevää ohjelmaa sähköpyöräalueella, jossa voi koeajaa OSET-sähköcrosseja/-trialeita pientä maksua vastaan.

– Jaakko Översti, Turun Seudun Moottoriurheilijat, enduron E1-luokan SM-hopeamitalisti 2016.
– Markus Michelsson, Turun Seudun Moottoriurheilijat, enduron E1-luokan SM-sarjan 11:s 2016, Päijänteen Ympäriajon luokkavoittaja muutaman vuoden takaa.
– Mikko Stenvall, Turun Seudun Moottoriurheilijat, enduron SM-sarjan kuljettaja.
– Niko Aitta, Turun Moottorikerho, enduron E1-luokan SM-pronssimitalisti 2016.

Näytökset D-hallissa

markusmichelsson_kuvamarkovihria2