Turun Messukeskus

Talvinen leireily vahvistaa yhteishenkeä ja virkistää kaupankäyntiä

Turun Messukeskuksen pihamaalla ollaan valmiina vastaanottamaan viikonlopun Caravan Show -messuille tulossa olevat matkailuauto- ja -vaunukunnat. Messuilla myydään uusia matkailuajoneuvoja, joita näytteilleasettajat tuovat esille n. 160. Pihamaalle puolestaan sijoittuvat messuille koko viikonlopuksi tulevat treffiläiset. Treffitapahtumaa organisoi SF-Caravan Turku ry. Järjestelyt sujuvat rutinoituneesti, mutta jännityksen aiheitakin aina riittää. Suurin niistä on sää:

− Tällä hetkellä tuulee kovasti, mutta ainakaan ei ole tulossa viime vuoden tapaista paukkupakkasta. Ajattelisinkin, että tänä vuonna paikalla voisi tulla lähes 350 vaunukuntaa, arvelee olosuhteita monivuotinen leiripäällikkö ja yhdistyksen puheenjohtaja Pentti Groth.

Talkoolaisia on paikalla 68. Määrä on suuri, sillä turvallisuusasiat ja mm. yövartiointi ovat keskeisessä roolissa tapahtuman toimivuudessa. Väki on hyvällä mielellä, sillä talvinen kohtaaminen messuineen, iltatansseineen ja avantouinteineen on hyvä piristys talvikauteen. Yhdistys voi olla järjestelyistään ja tapahtumastaan ylpeä:

− Kokonaisuus on ainutlaatuinen eikä vastaavia järjestetä tähän aikaan vuodesta muualla, Groth toteaa eikä usko vastaavaa talvista kokonaisuutta löytyvän ulkomailtakaan.

Caravan Show järjestetään 13.-15.1. Turun Messukeskuksessa. Messut järjestetään SF-Caravan ry:n ja Turun Messukeskus Oy:n yhteistyönä. Tapahtuma sisältää ajankohtaisia tietoiskuja ja vinkkejä automatkailuun sekä viihteellistä ohjelmaa. Messuilla on mukana n. 160 uutta matkailuajoneuvoa, ja monet kauden matkailuauto- ja -vaunumalleista ensiesitellään näillä messuilla. Tapahtuma avaa samalla automatkailukauden. Messuilla julkistetaan mm. Vuoden 2016 karavaanari.

 

Messut avoinna: 13.-14.1. klo 10-18 ja 15.1. klo 10-16

Caravan Show

#caravanshow #turunmessukeskus

Lisätiedot:
projektijohtaja Päivi Järvelä, puh. 040 742 7920, paivi.jarvela@turunmessukeskus.fi
toiminnanjohtaja Timo Piilonen, puh. 050 592 6561, timo.piilonen@karavaanarit.fi
SF-Caravan ry:n pj. ja leiripäällikkö Pentti Groth, puh. 0400 824 471
img_7499

img_7498