Turun Messukeskus

Kevät 2016 tuli kotiin

RAKSIS2016_550x250px

Minkälainen on kaunis kattaus? Miten inspiroiva sisustusvalokuva syntyy? Mitkä ovat parhaimmat tuunausvinkit? Näihin löytyy vastauksia Turun Rakenna & Sisusta –messuilta 12.-14.2. Turun Messukeskuksessa järjestettävä rakennusalan näyttely sisältää lähes 300 messuille osallistuvaa yritystä. Uutuutena on messujen sisustusalue, jossa mm. lauantaina on sisustusbloggaajien tapahtuma ja sunnuntaina Ellen Jokikunnaksen tarjoamat tuunausvinkit klo 11-16. Sisustusasiantuntijana on perjantaina Saija Palin. Hän esittelee mm. värejä ja kevään 2016 trendejä.

Sisustusalueella nähdään lauantaina Bloggaajatapahtuma, jossa on mukana mm. Mrs. Jones Blogi eli sisustustoimittaja ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Hän on myös vastaamassa messuvieraiden kysymyksiin lauantaina klo 15-16. Sisustusalueella ovat Åblogit eli Turun alueen sisustus- ja lifestyleblogien verkoston jäseniä näyttämässä omia stailausvinkkejään messuyleisölle. Alueella on myös mm. pop up –kahvila sekä muutamia sisustusalan yrityksiä. 

Sisustusakatemian keväällä valmistuvat sisustussuunnittelijaopiskelijat antavat yleisölle ajatuksiaan ja vinkkejä. Sisustusklinikalle voi nimittäin tuoda esim. valokuvan tai pohjakuvan omasta sisustuksellisesta haasteestaan. Paikalla olevat opiskelijat tekevät niiden pohjalta henkilökohtaisia konsultaatioita kaikkina messupäivinä.

Vanhan talon kunnostajalle on varmasti hyötyä talotohtori Panu Kailan luennoista lauantaina ja sunnuntaina. Kailan aiheina ovat ikkunat ja märkätilat.