Turun Messukeskus

Kotiunelmointia Rakenna & Sisusta –messuilla 12.-14.2.

Laatat kuin puuta, tuoksuvat seinät, sadevesimäinen suihku, sininen parketti… Muun muassa näitä uutuuksia pitää sisällään huomenna, perjantaina 12.2., alkava Rakenna & Sisusta –messutapahtuma Turun Messukeskuksessa. Rakenna & Sisusta –messut, 12.-14.2., on Lounais-Suomen alueen suurin alan messutapahtuma. Se liikuttaa tuhansia kävijöitä ja peilaa samalla alan alueellista kiinnostuksen kuluttajien keskuudessa. Tänä vuonna paikalla on n. 300 yritystä.

Turun Messukeskuksessa on messuosastojen lisäksi laaja asiantuntijaohjelmisto. Lounais-Suomen Kiinteistö- ja rakennuspäivä on ammattilaisille suunnattu ajankohtaisseminaari perjantaina. Suurelle yleisölle tietoa on jaossa ohjelmalavoilla, joissa vierailevat puhumassa mm. Saija Palin, Ellen Jokikunnas, Panu Kaila ja Mrs. Jones bloggaaja Jonna Kivilahti.

Messuilla on tarjolla maksuttomia koulutuksia rakentajille ja remontoijille (Prkk ry) ja sisustus- ja korjausklinikka. Lauantain kiinteistöpäivässä päästään tutustumaan mm. asuinalueiden uudistumiseen ja kehittymiseen. Opiskelijat mittelevät toisiaan vastaan muuraustaitokilpailussa messuilla lauantaina. Sisustusbloggaajien oleskelutiloihin keskittyvä stailaushaaste ja bloggaajatapahtuma lauantaina ovat messuilla mukana nyt ensimmäistä kertaa.

Messut ovat avoinna pe 12.2. ja la 13.2. klo 10-18 ja su 14.2. klo 10-17

www.rakennusmessut.fi

Raksis2016_600x600 (002)