Turun Messukeskus

Merkuriuksen Karnevaalit – Bisnestä ja hyväntekeväisyyttä

Merkuriuksen Karnevaaleja juhlitaan 23.9. 2017 Turun Messukeskuksessa. Valtakunnallisesti tunnettu, perinteikäs hyväntekeväisyysjuhla on Turun yritysmaailman komein juhlatilaisuus. Tätä Turun Kauppakorkeakouluseuran järjestämää tilaisuutta vietetään nyt ensimmäistä kertaa Turun Messukeskuksen tiloissa.

Juhla sisältää mm. upeaa pukuloistoa, maukasta syötävää ja menevää musiikkia hyvässä seurassa. Juhla järjestetään joka toinen vuosi, ja sen järjestelyissä on mukana järjestävän tahon lisäksi useita yhteistyökumppaneita.

Taustalla hyväntekeväisyys

Merkuriuksen Karnevaalit on hyvällä asialla, sillä juhlien tuotto menee Turun yliopiston kauppakorkeakoulun väitöskirjatyöhön sekä kauppatieteelliseen tutkimukseen.

Seurapiiritapahtuma on suosittu ja paikat varataan ajoissa. Noin tuhannen henkilön suurjuhlan juontavat sanavalmiit toimittajat Anna Perho ja Harri Moisio. Jazz-laulajien ykköskaartiin kuuluvat Aili Ikonen ja bilebändi Jean S. vastaavat musiikillisesta viihteestä.

merkurius_topbanner_2017

Juhlien vuosi 2017

Turun Messukeskuksen tilojen vuokrauksesta vastaava liiketoimintajohtaja Päivi Hoikkala katsoo luottavaisesti vuoteen 2017. Tiedossa on työntäyteinen itsenäisyyden juhlavuosi:

− Luvassa on Suomen 100-vuotisjuhlan vanavedessä useita juhlatilaisuuksia. Tämä sopii meille erinomaisesti, sillä suuret juhlat sopivat muuntuviin tiloihimme mainiosti, hän sanoo.

− Olemme iloisia, että mm. Merkuriuksen karnevaalit ovat valinneet meidän tilamme juhlatilakseen. Se tulee olemaan yksi suurimmista juhlistamme ensi vuonna.
Turun Messukeskuksen kokous- ja hallitilojen lisäksi ravintolatilat parkettilattioineen houkuttelevat juhlimaan ja tanssimaan.

merkurius_2017_600_300

 

Lisätiedot:

Merkuriuksen Karnevaalit: https://merkuriuksenkarnevaalit.fi/etusivu
Mirja Junkola, puh. 050 569 8779, mimmi@merkuriuksenkarnevaalit.fi

Turun Messukeskus Oy:
Päivi Hoikkala, puh. 040 558 9928, paivi.hoikkala@turunmessukeskus.fi

merkurius_2015-224-hires