Turun Messukeskus

Naantali SF-Caravanin Vuoden yhdistys

SF-Caravan Naantali ry on valittu SF-Caravanin Vuoden yhdistykseksi 2016. Nimitys julkistettiin viikonvaihteessa Caravan Show-messujen avajaisissa Turussa.
SF-Caravan Naantali ry on perustettu 17.12.1979. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden 2016 lopussa on 274. Yhdistyksen toimialue on Naantali ympäristöineen. Yhteensä SF-Caravan ry:ssä on 78 jä-senyhdistystä, joiden yhteenlaskettu henkilöjäsenmäärä on 63 121.
SF-Caravan Naantali ry tunnetaan maanlaajuisesti Salorannan leirintäalueesta, jonka avaaminen muutamia vuosia sitten myös ei-naantalilaisille karavaanareille mahdollisti Naantaliin tutustumisen laajamittaisesti. Yhdistys hoitaa Salorannan aluetta huolellisesti. Alueen siisteys ja turvallisuus saa kehuja Salorannassa kävijöiltä. Hiljattain uudistettu lasten leikkikenttä on hyvä esimerkki yhdistyksen turvallisuusajattelusta.

Salorannan alue houkuttelee vierailijoita yhdistyksen puheenjohtajan Kari Rainetsalon mukaan sik-si, että Naantali on kesäisin yksi maamme suosituimpia matkailukaupunkeja. Yhteistyö kaupungin toisen leirintäalueen, Kuparivuoren kanssa on sujuvaa. Ulkomaalaisten yöpyjien määrä alueen yö-pymisvuorokausista on merkittävä. Viime kesänä alueella vieraili 15 eri kansallisuutta.
Yhdistys järjestää tapahtumia, kuten Aurinkotreffit, omalle jäsenistölleen ja tiedottaa kuulumisistaan Vankkuri-Viesti -lehdessä.
SF-Caravanin hallitus arvostaa jäsenmäärältään pienen yhdistyksen tuloksellista yhteistyö- ja talkoo-työhenkeä. Erityisen kiitoksen Naantalin yhdistykselle SF-Caravan antaa avoimuudesta, suvaitse-vaisuudesta ja hyvästä kansainvälisestä yhteistyöstä. Yhdistyksen vieraana on ollut useina vuosina saksalaisia karavaanariryhmiä, ja kuulemma lisää on ensi kesänä tulossa.
Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Kari Rainetsalo.

Lisätietoja:
SF-Caravan Naantali ry
Puheenjohtaja Kari Rainetsalo puh. 0400 789 020
SF-Caravan ry
Toiminnanjohtaja Timo Piilonen puh. 050 592 6561