Turun Messukeskus

Osaava Nainen -messuilla Sillanpää Show

Jari Sillanpää2

Syksyllä järjestettävä Osaava Nainen -messutapahtuma laajentaa tarjontaansa. VIP-lipulla pääsee lauantaina 29.10. messupäivän päätteeksi seuraamaan Jari Sillanpää Show’ta. Erikoisshow’n liput ovat jo myynnissä messukeskuksen verkkokaupassa.

Turun Messukeskuksessa 28.-30.10. oleva messutapahtuma on saanut rinnalleen kaksi uutta tapahtumaa. Terve Olo ja Outlet 2016 tarjoavat uusia sisältöjä sekä miehille että naisille. Terve Olo -tapahtuma pureutuu mm. terveyteen, hyvinvointiin, ravintoon ja liikuntaan. Outlet-tapahtumassa puolestaan yritykset tarjoavat tuotteitaan, kuten vaatteita ja jalkineita, vähintään 30 prosentin alennuksella.

Osaava Nainen -messujen ohjelma on laaja ja monipuolinen. Päivien aikana järjestetään mm. työhyvinvointiseminaari, jonka juontajana nähdään Marja Hintikka. Lisäksi messuilla on Turun Yrittäjänaiset ry:n tuottamana noin 20 naisyrittäjän messuosastokokonaisuus. Osaava Nainen -messuilla on tuttuun tapaan mukana mm. kädentaitoja. Taito Varsinais-Suomen messuosastolla pääsee myös itse kokeilemaan käsillä tekemisen jaloa taitoa trendikkäillä välineillä ja opeilla.

Kaikkiaan messukokonaisuudessa on n. 300 näytteilleasettajaa ja kymmeniä ohjelmanumeroja.

Lisätiedot:

Turun Messukeskus Oy
Projektijohtaja Krista Ahonen, puh. 050 594 9641, krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

LIPUT: www.osaavanainen.fi