Turun Messukeskus

Piha & Puutarha -messuilla juhlitaan oikeita häitä

Piha & Puutarha -messuilla päästään todistamaan pariskunnan siunaamista avioliittoon noin viisimetrisen vihkikatoksen alla, Turun Messukeskuksessa olevilla messuilla ihastellaan 2.4. klo 16 ainutlaatuisia onnenhetkiä. Messujen juhlateema huipentuu kukkien ja koristeluiden keskellä, kun messupariksi hakemuksien perusteella valikoituneet Paula Ruotsalainen, 38 ja Marko Vesterlund, 44 astelevat avioliittoon. Turussa asusteleva pari on ollut yksissä kolme vuotta, ja kihloihin pariskunta ehätti jouluaattona. Sulhanen oli kätkenyt kihlasormuksen joululahjaksi ostetun käsilaukun taskuihin ja pääsi näin yllättämään morsiamen. Häätilaisuutta odotellaan jännityksellä ja innostuksella.
– Meillä on kuitenkin jo molemmilla tahoillaan ne ”tavalliset” häät olleet ja tämä tilaisuus, jos mikä, sopisi meille paremmin kuin hyvin! he totesivat hakemusta jättäessään.

Hääparin runsaan kutsuvierasjoukon lisäksi koko messuyleisö pääsee todistamaan ainutlaatuista juhlallista siunaamistilaisuutta. Uusioperheeseen kuuluu kuusi lasta. Vanhin lapsista on häiden kaaso. Nuorimmat mallaavat päälleen jo tiaraa ja tummaa pukua.
Messujen koristelua suunnittelemassa oleva floristi Niina Autti kuvailee vihkiympäristöä sanoilla ’skandinaavinen’ ja ’kevätpastellinen’.
Piha & Puutarha –messut järjestetään joka kevät Turun Messukeskuksessa. Tällä kertaa messut ovat 1.-3.4. Tapahtuman tuotantoon osallistuu Turun Messukeskus Oy:n lisäksi Lounais-Suomen Puutarhayhdistys, ammattiopisto Livia, Kauppapuutarhaliitto Varsinais-Suomen piiri sekä Suomen Kukkakauppiasliitto Varsinais-Suomen piiri. Messujen yleiskoristelusta vastaavat floristi Niina Autti ja hortonomi Marianne Blom-Salola.

www.pihapuutarhamessut.fi

Lisätiedot messuista ja sisällöstä:
Tapahtuman järjestäjä: Turun Messu- ja Kongressikeskus
projektijohtaja Krista Ahonen, puh. 050 594 9641, krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

Tiedot messuista: www.pihapuutarhamessut.fi
FB-sivut: www.facebook.com/PihaPuutarha
#puutarhamessut #turku

Messut ovat avoinna pe ja la klo 10-18 ja su klo 10-17

IMG_8759