Turun Messukeskus

Rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen tapahtuma Turussa

Länsi-Suomen alueen suurin rakennusalan messutapahtuma tuo helmikuussa yhteen yli 300 näytteilleasettajaa. Rakenna & Sisusta -messut Turun Messukeskuksessa järjestetään 10.-12.2.

− Näin messujärjestäjän näkökulmasta voi sanoa, että rakennusala on nousussa. Keskusteluissa on ollut myönteistä odotusta tulevaan vuoteen. Osa messuhalleista myös myytiin loppuun jo ennen joulua. Mukana on pienen tauon jälkeen mm. Stark, arvioi messujen projektijohtaja Krista Ahonen alan näkymiä.
Varsinais-Suomen alueella menee muun muassa kerrostalorakentamisen osalta tällä hetkellä erittäin hyvin, kertovat RT:n tuoreet tilastot.

Rakenna & Sisusta -messuilla esittäytyvät lukuisia eri aloja edustavat yritykset. Mukana ovat mm. Ikea. Messuilla käydään mm. tonttikauppaa ja esillä ovat mm. kaavoitus, maanrakennus, valmistalot ja vapaa-ajan asunnot. Kävijöitä kiinnostavat erilaiset rakennusmateriaalit ja -tarvikkeet, energiaratkaisut sekä piharakentaminen.

raksis2017_600x300-003

Sisustusalueella bloggaajien talo

Tapahtuman sisustusalueella nähdään ensimmäistä kertaa blogitalo. Neljän huoneen sisustusratkaisuista vastaavat Åblogit-yhteisön mukaan valitut bloggaajat yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Messuyleisö pääsee tutustumaan taloon ja hakemaan tuoreet vinkit omaan sisustukseen ja remontointiin.

Ammattilaiset koolla

Rakennusalan ammattilaisille on tarjolla myös vahvaa sisältöä. Stark-halli, jossa mukana yli 50 näytteilleasettajaa, Lounais-Suomen Kiinteistöpäivä (järj. Rakennusteollisuus ry) sekä Kiinteistöpäivä (järj. Kiinteistöliitto sekä Pientalopäivä (Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry).

www.rakennusmessut.fi
Lisätiedot:
Turun Messukeskus Oy
projektijohtaja Krista Ahonen, puh. 050 594 9641, krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

web_Rakenna-ja-sisusta_galleria_0052