default_img_TMK

  Uutiskirjeen rekisteriseloste

  Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 §

  Laatimispäivä 7.2.2009

  Rekisterin pitäjä

  Turun Messukeskus Oy
  Messukentänkatu 9-13, PL 57, 20101 TURKU
  Puhelin (02) 337 111
  Faksi (02) 240 1440
  info[at]turunmessukeskus.fi
  Y-tunnus: 0646264-4

  Rekisteriasioista vastaava henkilö

  Tea Riekkinen
  PL 57, 20201 TURKU
  puhelin (02) 337 111

  Rekisterin nimi

  Turun Messukeskus Oy:n järjestämien yleisömessujen uutiskirjerekisteri (Messuposti)

  Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

  Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään asiakkaan suostumuksella  rekisteröitymisen yhteydessä asiakkaan valitseman/valitsemien messutapahtuman/messutapahtumien kävijämarkkinointiin ja tiedottamiseen. Tietoja voidaan käyttää myös tilastollisiin- ja tapahtuman kehittämistarkoituksiin.

  Rekisterin tietosisältö

  Henkilön etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sukupuoli, ikä, kiinnostus omaa suosikkimessua / omia suosikkimessuja kohtaan, matkapuhelinnumero ja markkinointioikeus matkapuhelimeen.

  Säännönmukaiset tietolähteet

  Kävijärekisteritiedot tulevat liittymissivulla annetuista tiedoista. Tietoja kerätään myös ko. messutapahtuman kutsukorttien, lippuostojen, liittymis- ja kilpailukuponkien sekä sähköisten kilpailujen ja markkinointikampanjoiden avulla (lupa näissä keinoissa pyydetään erikseen).

  Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

  Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Jos kolmas osapuoli tarjoaa edun kävijärekisterille, ja sen perille toimittaminen vaatii asiakkaan tietoja, tiedot luovutetaan vain tätä käyttökertaa varten, ja kolmas osapuoli ei saa luovuttaa tietoja eteenpäin.

  Rekisterin suojauksen periaatteet

  Kävijärekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena Turun Messukeskus Oy:n yhteistyökumppanin Apsis (www.apsis.se) palvelimilla. Tietojen käyttö on suojattu käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.