Turun Messukeskus

Sisustuksen Trendikartta 2018 suunnistaa sisustusvuoden trendeihin Rakenna & Sisusta -messuilla

Sisustuksen Trendikartta 2018 suunnistaa sisustusvuoden trendeihin Rakenna & Sisusta -messuilla Turun Messukeskuksessa 9.-11.2. Esillä ovat kevään uusimmat trendit ja oivaltavimmat yksityiskohdat somistuksellisena näyttelynä Sisustusalueella, D-hallissa.

Kokonaisuuteen kuuluu kuusi kuutiota, jotka rikkovat rajoja ja esittelevät oivaltavia ja yksilöllisiä sisustusratkaisuja ajan hengessä ja reippaalla otteella.
Trendikartan koordinaatit ovat helposti toteutettavissa joka kodissa ja niiden on tarkoitus tarjota jokaiselle sisustajalle onnistumisen elämyksiä. Kartan värimaailma on poimittu Farrow & Ballin upeista pigmenttipohjaisista maaleista ja tuotteet on koottu Turun alueen rakennus- ja sisustusliikkeistä.

Sisustuksen trendikartan on toteuttanut ja suunnitellut Ideatalon Sanna Tuomi ja Kukkakauppa Broncon Niina Autti. Molemmilla suunnittelijoilla on taustalla pitkä ura myymäläsuunnittelun, messurakentamisen ja sisustustrendien parissa ja nyt se on jalostettu Rakenna & Sisusta –messukävijöiden iloksi.

Suunnittelijat ovat tavattavissa D-hallissa koko messujen ajan ja trendikartta käydään läpi ohjelmallisena kokonaisuutena päivittäin.

Kuvamateriaali some- tai painokelpoisena täältä:
https://adobe.ly/2DCVzIe

Lisätietoja:

Sanna Tuomi
Yrittäjä, Pieni-Ideatalo
+358 40 557 6462
info(at)pieni-ideatalo.fi

Niina Autti
Yrittäjä, Kukkakauppa Bronco/Green visuals
+358 40 564 4096
bronco@kukkakauppabronco.fi

Sisustuksen trendikartta 2018 PDF

SISUSTUKSEN TRENDIKARTTA 2018 Hague bluekuutiot