caravanshow_yla¦êbanneri_1950px

Caravan Show 2018

Caravan Show -messut on kokoontumis- ja ostospaikka täynnä lämmintä tunnelmaa! Messuilta saat hyödyllisiä vinkkejä matkailuauto ja -vaunuretkeilyyn Suomessa ja Euroopassa. Lisäksi paikalla on paljon ostettavaa alan harrastajille. Ohjelmaan voit tutustua tästä

Tapahtuman yhteistyökumppani on SF-Caravan ry, joka on tehnyt yhteistyötä Turun Messukeskuksen kanssa Caravan Show -tapahtumassa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.
Messujen yhteydessä Turussa järjestetään tuttuun tapaan myös huikeat ja suorastaan legendaariset talvitreffit. Sadat auto- ja vaunukunnat saapuvat jälleen SF-Caravan Turku ry:n järjestämille treffeille.
Caramban kilpailunäytös messuilla lauantaina 13.1. klo 13.

Tapahtuma on kuuluisa lämminhenkisestä tunnelmastaan keskellä talvea. Automatkailuperhe on koolla! Caravan Show on miellyttävä kohtaamispaikka ajankohtana, jolloin tuleva retkeilykausi häämöttää monilla vielä sopivasti edessä päin. Näillä messuilla tehdään myös paljon auto- ja vaunukauppaa. Messuilla on hallien täydeltä kalustoa ja suuri joukko ammattitaitoista ja palveluystävällistä myyntihenkilökuntaa messuosastoilla!

Ensiesittelyssä Suomessa LMC Comfortin kolme uutuustuotetta. Vuoden suurin Hymer-uutuus, B-klasse SL ensiesitellään Turussa.

Mukana mm. seuraavat merkit: Adria, Bürstner, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, LMC, Rapido, Roadcar, Sunlight.

edfLYSEO-HARMONY-LINEAdria-coral-supreme-670sHymermobil B-SL_exterior view_03 © Hymer GmbH & Co. KG

Road Racing starat messuilla

YamahaTurkulainen Momo Racing Team ja Turun Seudun Moottoriurheilijat tuovat messuille moottoriurheiluaiheisen näyttelyn. Sähkökäyttöisiä motocross-pyöriä niin isoille kuskeille kuin pienille junioreille, ja pyöriä on mahdollisuus koeajaa radalla.

Mukana ovat mm. ”Turun alueen omat pojat”, kuten lukuisia Suomen mestaruuksia ja MM-pisteitä saavuttaneet Matti Salonen ja Pertti Salonen Yamaha-pyörillään. Esko Kuparinen tuo paikalle kolmisylinterisen Honda RS 500 -pyörän ja Harri Loponen näyttävän Suzuki GSX-R 1000 kilpurin. Muutamat vanhat ”starat” ovat lupautuneet tulla paikalle muistelemaan varikkotarinoitaan.

Näiden lisäksi on nähtävillä Suomen ensimmäisen maailmanmestaruuden saavuttaneen Jarno Saarisen Yamaha-pyörä, jolla hän voitti mestaruuden vuonna 1972. Hänellä on mukana myös Puch-pyörä, jolla Jarno ajoi jääradalla kilpailu-uransa alkuaikoina.

Kilpa-autojen osalta tänä vuonna mukaan on tulossa muutama Super Saloon -luokan isoja ja näyttäviä kilpureita, joista mainittakoon mm. Jyrki Peltolan Camaro.


Tervetuloa mukaan vuoden 2018 tapahtumaan!

 

#caravanshow #turunmessukeskus

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
 • Pe 10-18
 • La 10-18
 • Su 10-16

Pääsyliput

 • Aikuiset 15 € *
 • Lapsi (7–15 v.) 5 € *
 • Perhe 32 eur
  (2 aikuista ja lapset 7–15 v.)
 • Eläkeläiset 13 € *
 • Opiskelijat 10 € *
 • Ryhmät 10 eur
  (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
 • Paikoitus 6 eur
Osta liput edullisemmin ennakkoon

 *Ennakkolipun ostajana saat alennusta -3 € lipusta kun ostat sen viimeistään 11.1.2018. Alennus koskee aikuisten, lasten, eläkeläisten ja opiskelijoiden ennakkoon ostettuja päivälippuja. Kaksi opiskelijaa yhden hinnalla vain verkkokaupasta etukäteen ostettuna!

 

Caravan Show

 

Kuvia messuilta

12.01

14.01
2018
lauantaina
klo 18:00

Pepe Willberg

lauantaina
klo 13:00

Kansainväliset karavaanaritapahtumat 2018

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu