OsaavaNainen_2018_1920x470

Tarjoukset Osaava Nainen -messuilla!

Ajanpatinaa B/39 tarjouspallo_2

Kasvionlehtiä 1940-luvulta 5 € kpl. Saat hienoja ja persoonallisia kasvitauluja sisustusta täydentämään.

HiiA B/74

HiiA tuotteet ovat pääasiassa kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita, mekkoja, tunikoita, paitoja, housuja, hattuja…. naisille ja lapsille.

HeliKo B/74

Heleganssi kierrätysfarkuista valmistettu mallisto naisille ja miehille. Tuottesiin olen jättänyt elämisenvarat sisälle ja vaatehuolto huomioitu valmistuksessa. Teen mittojesi, muotojesi ja makusi mukaan myös omista farkuistasi uusiotuotteita.

IKA-Trading A/119

Savelivesnow-LED-valonauhat ja LED-Reflex liivit auttavat sinua näkymään pimeässä! Liikenneonnettomuudessa menehtymisen vaara on pimeän aikaan kolminkertainen verrattuna päiväsaikaan. Vaara on suurempi jo päivän hämärtyessä. Valonauhan käyttö on helppo tapa välttää onnettomuuksia, vahinkoja ja näin pelastaa ihmishenkiä!
Jos et käytä valonauhaa, sinut huomataan vasta 20-30 metrin etäisyydeltä, mutta jos käytät Flash LED Reflex-valonauhaa, sinut huomataan jopa 500 metrin etäisyydeltä. Sido nauha näkyville käsivarteesi.

M Handmade A/19 tarjouspallo_2

M HandMade messutarjous: Tuoksu hyvälle luonnollisesti! 2 x Natural Deo nyt kampanjahintaan 26€ ( 29,80€ )
M HandMade mässerbjudande: Dofta gott naturligt! Välj 2 x Natural Deo för endast 26€ ( 29,80€ )

Maderoteapia A/63 tarjouspallo_2

Maderoterapia on puisilla kaulimilla toteutettava hieronta,joka vähentää selluliittia,lisää aineenvaihduntaa,hajottaa rasva-ja nestekertymiä ja vilkastuttaa verenkiertoa. Maderohieronta tehoaa parhaiten selluliittiin,ja tulokset ovat tosi nopeasti nähtävissä ja pysyviä. Tämän takia kutsun maderohierontaa selluliittihieronnaksi. Olen tällä hetkellä suomen ensimmäinen ja ainoa sertifikaatin omaava /virallinen maderohieroja. Meiltä ostettavissa messuilla edullisesti hoitopaketteja jotka ovat viiden ja kymmenennen kerran sarjoja. Asiakkaat ovat olleet hyvin kiinnostuneita varsinais-suomen alueella. Messukeskuksen alennukset -20% kaikista viiden ja kymmenennen kerran sarjakorteista. Osastollamme tulee olemaan minun kuvalla ja logolla varustettu roll up-jonka edessä tai vieressä itsensä kuvaaminen ja netissä julkaiseminen hastagilla oikeuttaa asiakkaan saamaan ilmaisen lahjan ja yhden leiman leimakorttiin,jossa joka 10.kerta on maksuton. Jokaiselle 10 kerran sarjakortin ostajalle uudelle asiakkaalle viimeisellä hoitokerralla luvassa kiitoslahja.

Medilaser A/84 tarjouspallo_2

Eroon silmälaseista ja piilolinsseistä parhailla tekniikoilla!
Messukävijöille maksuton esitutkimus ( arvo 95€ ) sekä messuedut silmien laser- ja linssileikkauksista.
Tule käymään osastollemme A 84.

Mithu A/23

Mithun persoonalliset vaatteet ja asusteet on valmistettu eettisesti ja laadukkaita materiaaleja kunnioittaen nepalilaisten kädentaitajien toimesta. Uskomme, että reilun kaupankäynnin kautta meillä kaikilla on mahdollisuus parantaa maailmaa. Valikoimastamme löydät suositut ja käytännölliset taskuhameet sekä vyötaskut, värikkäät puuvillatunikat ja muita rakastettuja aarteita.

Old School Lifestyle B/43 tarjouspallo_2

Kauniita vintage-henkisiä, vanhoista kasvistoista aiheensa saaneita kasvi- ja eläintieteellisiä julisteita, ja samoilla kuvitusaiheilla löytyy myös postikortteja, vihkoja, servettejä, tarjottimia ja tyynynpäällisiä ym. Postikortit maksavat messutarjouksena vain euron kappale kun ostaa vähintään kolme kappaletta. Old School Lifestylen messuosastolta löytyvät myös suussasulavat suklaat sekä paljon muuta ihanaa!

PANDHY´S A/27 osta pallo

Tarjoukset osta 4 maksa 3 (koskee normaalihintaisia tuotteita)
Osta tuotteitamme 100€, tarjoamme sinulle lasillisen kuohuvaa.
Supertuotetarjouksia tulossa messuosastolle, yksittäisiä tuotteita huikeilla alennuksilla.

Parturi-Kampaamo Nina Vuorinen A/72

Osastollamme pääset tutustumaan ja ostamaan ihastuttavia vaatteita, sekä suussasulavia suklaita!
Teemme myös hienoja pikakampauksia edulliseen hintaan. Osastoltamme löydät myös laajan valikoiman hiustuotteita!

Putiikki Roosa A/101 tarjouspallo

PUTIIKKI ROOSA palvelee asiakkaitaan Naantalin vanhassakaupungissa ympäri vuoden. Messujen aikana Roosan OUTLET-osastolla myydään suuri määrä VAATTEITA JA KENKIÄ PUOLEEN HINTAAN. Osastolta löytyy vain ja ainoastaan merkkituotteita: Ajlajk, Bunker, Calou, Cream, Kaffe, Neosens, NU, Odd Molly ja Ze-Ze. Messukierros kannattaakin aloittaa Roosan osastolta, jossa tehdään SUURIA LÖYTÖJÄ PIENILLÄ HINNOLLA. Tervetuloa ihanille ostoksille!

Silvart B/83

Kotimaisia käsintehtyjä karkkikoruja sekä asusteita. Suuresta valikoimasta löytyy niin herkkuja kuin eläinhahmojakin, pastellisia sävyjä sekä syksyn uutuusmallistoa.
Silvartin korut tuovat piristystä arkeen sekä juhlaan!

Silver Wave A/100 tarjouspallo_2 tarjouspallo

KAIKKI hopeiset korvakorut – 30% – Uusia poistoeriä – 40% – 50%
Olemme erikoistuneet tuotteisiin, jotka eivät allergisoi.

Poistoerä titaanisia erikoisia napakoruja 12,-
KAIKKI titaaniset lävistyskorut  – 30%
Olemme erikoistuneet tuotteisiin, jotka eivät allergisoi.

SILVER WAVE REI´ITYKSET – Nopea, turvallinen, hygieninen – ja vielä kivuttomin!
Korvan ala-osaan 16,-/pari  9,-/kpl/hlö ; Rusto 13,-

ERIKOISET REI´ITYKSET
Nenään 16,- ; Nipukka 20,- ; Ylärusto 22,- ; Sisärusto 22,-

Hinnat sisältävät ensikorun ja hoito-ohjeet.

Toivonen Katri Tmi A/55

Valikoimissani Magnetix Wellnessin kauniit magneettikorut sekä hyvinvointituotteet, sopivat ”vauvasta vaariin” niin naisille, miehille, lapsille kuin myös kotieläimille,
Uusi kuvasto!

Zarifet Tmi A/21 tarjouspallo_2

Zarifet tmi osastolla myydään treenivaatteita, itämaisen tanssiin ja moneen muuhun tanssiharrastuksen sopivia asusteita sekä tarvikkeita
Mukana myös poistomyynti -tuotteita sekä pukujen koristelutarvikkeita (mm paljetteja, helmiä ja paljettinauhoja)

Kollaasi Osaava

Uutiset

22.10.2018
Osaava Nainen
Meikkivinkit ja käsityötekniikat haltuun

Osaava Nainen -tapahtuma järjestetään yhdessä Terve Olo -ja Outlet-tapahtumien kanssa Turun Messukeskuksessa 26.-28.10. Kaikkiaan noin 220 yritystä osallistuu t…

Lue lisää
29.8.2018
Osaava Nainen; Terve Olo
Terve Olo, Osaava Nainen ja Outlet 26.-28.10. Pidä huolta itsestäsi!

Osaava Nainen -messuilla pääsee tänä vuonna tutustumaan uuteen käsityöloungeen. Alueella on ohjelmassa mm. Kotilaiturin järjestämät neuletreenit koko messujen a…

Lue lisää
27.10.2017
Osaava Nainen; Terve Olo; Outlet
Lähes 200 yritystä Turun Messukeskuksessa

Osaava Nainen, Terve Olo ja Outlet tuo valoa ja energiaa syksyyn Tapahtumakokonaisuus Osaava Nainen, Terve Olo ja Outlet sisältää tuotteita ja palveluita niin f…

Lue lisää