PihaPuutarha2018_1920x470

Piha & Puutarha 2018 – Puutarhamessut

Kiitos onnistuneesta tapahtumasta osallistujille! Messuilla kävi yli 13 600 kävijää (SMT tarkastettu 2017). Seuraavan kerran messut järjestetään 6.-8.4.2018.

Tapahtuma tarjoaa tuhansille messukävijöille keväisen elämyksen ja roppakaupalla vinkkejä omiin puutarhaharrastuksiin. Tapahtuman kanssa samaan aikaan on myös Mökki & Meri -kokonaisuus, jossa oli erityisesti vapaa-ajan asuntoon ja merellisiin harrastuksiin liittyvää tuotesisältöä ja ohjelmaa.

tennarit

Livian upea yleiskoristelu toi puutarhan taloon

Piha & Puutarha -messujen kuuluisa yleiskoristelu toteutui tänä vuonna Ammattiopisto Livian opiskelijoiden tekemänä. Ammattiopisto Livian kukka- ja puutarhakaupan sekä viheralan osaamisaloilta osallistui messujen yleiskoristelualueen suunnitteluun ja toteutukseen. Mukana projektissa oli myös floristin ammattitutkinnon opiskelijoita.

livia

Unelmien viljelylaatikko

Messuilla nähtiin minkälaisia toteutuksia syntyy taitavien bloggaajien käsissä, kun aiheena on Unelmien viljelylaatikko. Yhdessä yhteistyökumppanien Flörin ja Kekkilän kanssa syntyi upea kokonaisuus, jossa varmasti oli vinkkejä kävijöidenkin pihoille ja parvekkeille!

Kekkila_G_logo_3cm

Mukana olivat seuraavat blogit:

OravankesäPesäwww.oravankesapesa.net
Mama`s Garden www.kotipuutarha.fi/mamas-garden
Puutarhassa puutarhakamari.blogspot.fi
House no 465 www.houseno465.blogspot.fi

 

Piha & Puutarha -messut toteutettiin yhteistyössä Lounais-Suomen Puutarhayhdistyksen, Ammattiopisto Livian, Kauppapuutarhaliitto Varsinais-Suomen piirin ja Suomen Kukkakauppiasliitto Varsinais-Suomen piirin kanssa.

#puutarhamessut #turku #turunmessukeskus

kumppanipalkki_17

 

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
  • Pe 10-18
  • La 10-18
  • Su 10-17
 

Kuvia messuilta

 

06.04

08.04
2018

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu