Rakenna & Sisusta 2022

Varsinais-Suomen tärkein alan tapahtuma Rakenna & Sisusta -messut järjestetään 11.–13.2.2022 Turun Messukeskuksessa. Vuoden 2022 tapahtuman teemoina ovat vaihtoehtorakentaminen ja muuntautuva koti. Tutustu ja osta liput edullisemmin ennakkoon.

Monipuolinen ja kiinnostava näytteilleasettajaluettelo on julkaistu! Käy tutustumassa messuille osallistuviin yrityksiin täällä.

Keväällä satsataan kotiin ja asumiseen!

Onko tänä vuonna talon ulkomaalauksen aika? Kaipaako makuuhuone uutta tapettia? Haaveiletko rakentamisesta tai kenties valmiista talopaketista? Onko keittiö tai kylpyhuone päivityksen tarpeessa? Onko talotekniikka ajantasalla?

Inspiraatiosi janoon vastataan helmikuussa, kun alan ammattilaiset kokoontuvat saman katon alle palvelemaan juuri Sinua. Messuosastoilta löydät asiantuntijat rakentamisen ja sisustamisen aloilta. Pääset myös vertailemaan eri toimijoiden palveluja ja tarjontaa. Lisäksi kannattaa tietenkin tarttua messutarjouksiin ja hyödyntää näytteilleasettajien tarjoamat edut!

Vuoden 2022 tapahtuman teemoina ovat vaihtoehtorakentaminen ja muuntautuva koti.

Sisustusmaailma

Löydä vuoden 2022 sisustustrendit, sisustusalan ammattilaiset ja yritykset Rakenna- ja Sisusta -messujen uudessa sisustusmaailmassa! Turun Messukeskuksen isoon auditorioon rakentuvassa sisustuksen maailmassa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja nähdään sisustussuunnittelija Kati Laiturin ja stylisti-valokuvaaja Hanna Leinon ”muuntautuva koti”-teemalla toteuttama messukoti.

Näe ajankohtaiset uutuustuotteet ja shoppaile sisustusmarketissa! Sisustusmarket tarjoaa alan yritysten tuotteita messuhinnoin. Messuhumun keskellä voit myös nauttia lasin kuohuvaa Piazzalla.

Turvallisia kohtaamisia

Rakenna & Sisusta -messuilla huomioidaan kattavasti osallistujien turvallisuus. Ammattimaisesti järjestetty tapahtuma noudattaa viranomaisohjeita turvallisuuden suhteen. Avarat messukeskuksen tilat mahdollistavat messukäynnin, jossa kävijä voi etsiä tuotteita ja palveluita omaan kotiin tai vapaa-ajan asuntoonsa sekä tutustua uudisrakentamisen mahdollisuuksiin.

Lue lisää turvallisuusohjeista, joita päivitetään aina tilanteen mukaan: https://www.turunmessukeskus.fi/turvallisuusohjeistus/

 Seuraa Rakenna- ja Sisusta -sivua Facebookissa!

#raksamessut #rakennusmessut #turku #turunmessukeskus

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat:
  • Pe 10–18
  • La 10–17
  • Su 10–17

Liput ennakkoon netistä:

Aikuinen 18 €
Alennusryhmä 12 €

Ryhmälippu 12 € (vain netistä)

Monipäivälippu 30 € (3 pv., vain netistä)

Pysäköinti 6 €
Narikka 3 €

Liput ovelta:

Aikuinen 20 €
Alennusryhmä 14 €

Pysäköinti 8 €
Narikka 3 €

Osta liput edullisemmin ennakkoon

Alennusryhmä: lapset (7–15-v.), eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja työttömät. Varaudu todistamaan oikeutesi alennukseen asianmukaisella todistuksella, kuten opiskelijakortilla tai todistuksella työnhaun voimassaolosta.

Ryhmä: minimissään 10 henkilöä, ryhmänvetäjä pääsee ilmaiseksi.

Sisäänpääsy on ilmainen alle 7-vuotiaille lapsille.

11.02

13.02
2022
Osta liput