Rekryexpossa avoimet työpaikat ja tekijät kohtaavat

RekryExpon tavoitteena on koota Varsinais-Suomessa rekrytoitavat yritykset ja potentiaaliset työntekijät yhteen, sekä tukea Varsinais-Suomessa vallitsevaa positiivista rakennemuutosta ja purkaa sen myötä syntynyttä työntekijäpulaa. Tarjolla myös mielenkiintoisia luentoja, tietoiskuja ja tietenkin työnantajien osastot. RekryExpo järjestetään yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS Yhtymän medioiden kanssa. Tapahtuman kumppanina myös TE-toimisto.

Kiinnostavat keynote-puhujat

Tapahtumassa vierailivat keväällä 2019 kiinnostavat puhujat! Messuilla kuultiin mediasta tutun yrittäjän Jaajo Linnonmaan tarina. RekryExpon toisena pääpuhujana nähtiin tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja Ilkka Halava. Ilkan luennon aiheena oli Murrosaika, itseohjautuvuus ja parempi työ. Carinafourin hallituksen puheenjohtaja Ari Viitanen kertoi messuyleisölle otsikolla Millaista duunia sinä teet tulevaisuudessa? Puheenvuorossaan Viitanen toi esille digitalisaation merkityksen.

Kesätöitä Täältä pysähtyi messukeskukseen

Tulevia työnantajia kohdattiin 3 minuutin pikatreffeillä matchmaking -tapahtumassa RekryExpossa.

ICT-PUOLI HYVIN EDUSTETTUNA

Syksyn RekryExpo-tapahtumassa toteutetaan TE-toimiston kanssa yhteistyössä kysytty ICT-teema. ICT-osaamista, yrityksiä, koulutusta, ammattilaisia ja tuoretta tietoa tullaan näkemään paljon saman katon alla, omalla alueella tapahtuman ajan, mutta myös omassa osiossaan TS-yhtymän RekryExpo-liitteessä.

 

Yrityksille tapahtuma tarjoaa tehokkaan tilaisuuden rekrytoida osaavaa työvoimaa yhtaikaisesti sekä messuilla kasvotusten että ilmoittelulla. Suoran messukohtaamisen lisäksi RekryExpo tarjoaa pakettiratkaisuja näkyvyydelle ja -markkinoinnille TS Yhtymän medioissa.

 

#turunmessukeskus #rekryexpo

 

media audit

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat

  • Ke 10-18

Tapahtumaan vapaa sisäänpääsy

Paikoitus 6€
Vaatesäilytys 2,5€

20.11
2019