Rekryexpossa avoimet työpaikat ja tekijät kohtaavat

RekryExpon tavoitteena on koota Varsinais-Suomessa rekrytoivat yritykset ja potentiaaliset työntekijät yhteen, sekä tukea Varsinais-Suomessa vallitsevaa positiivista rakennemuutosta ja purkaa sen myötä syntynyttä työntekijäpulaa.
RekryExpossa on kävijöille tarjolla mielenkiintoisia luentoja, yritysesittelyjä, opastusta työnhakuun sekä useita rekrytoivia yrityksiä osastoineen. RekryExpo järjestetään yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS-Yhtymän medioiden kanssa.

TE-toimiston kuljetukset

ICT-puoli hyvin edustettuna

RekryExpo-tapahtumassa toteutetaan TE-toimiston kanssa yhteistyössä kysytty ICT-teema. ICT-osaamista, yrityksiä, koulutusta, ammattilaisia ja tuoretta tietoa tullaan näkemään paljon saman katon alla!

TUTUSTU MESSUKARTTAAN

Kiinnostavat keynote-puhujat

Tärkeä osa RekryExpo-tapahtumaa ovat kiinnostavat puhujat. Marraskuun RekryExpon pääpuhuja on koko kansan suosikki Roope Salminen. Hän on rakastettu supliikkimies, joka luennoi kiinnostavasta aiheesta: ”Verkostoitumisen tärkeys ja mahdollisuudet, sekä kuinka valita ihmiset joiden kanssa tehdä töitä ja alkaa yrittäjäksi.”

Google Cloudin edustaja Carita Mäkinen pohtii puheenvuorossaan ”Miten teknologia muuttaa työskentelyämme?”  Milla Heikkilän Sofokus Groupilta, joka taas tarkastelee mielenkiintoista aihetta: “Miksi naiset eivät löydä teknologia-alalle?”

Oletko 18-29 -vuotias ja etsit työpaikkaa? Meillä on sinulle mahdollisuus!

Turun Ammattikorkeakoulu järjestää RekryExpon yhteydessä Speed dating -tapahtuman 18-29 -vuotiaille työnhakijoille. Tapahtumassa työpaikkoja tarjoavat yritykset kohtaavat työnhakijoita pikadeittaillen kasvokkain.
Työnhakijat ja työnantajat kohtaavat neljän minuutin pikatreffeillä Turun Messukeskuksessa 20.11.2019 RekryExpon yhteydessä järjestettävässä Speed dating -tapahtumassa. Työnhakijat ovat 18-29 vuotiaita. Työnantajat pysyvät pöydissä, ja työnhakijat kiertävät pöydästä toiseen. Speed dating -kierroksia järjestetään kaksi kappaletta, joista toinen alkaa klo 12 ja toinen klo 14 . Yhden kierroksen kesto on n.1 tunti. Tavoitteena on löytää mahdollisimman hyviä ”matcheja”, ja siksi pyrimme löytämään jo ennen tilaisuutta yritysten tarpeisiin sopivan taustan omaavia työnhakijoita. Kerrothan mahdollisimman monipuolisesti itsestäsi.

Tapahtuman järjestäjänä toimivat Turun ammattikorkeakoulun Kesäduunaa-projektipajan opiskelijat.

Speed dating -tapahtumaan on erillinen ilmoittautuminen. Ilmoittautumiset 15.11.2019 mennessä:

Työnhakija, ilmoittaudu täältä

Työnantaja, ilmoittaudu täällä

 

 

#turunmessukeskus #rekryexpo

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat

  • Ke 10-17

Tapahtumaan vapaa sisäänpääsy

Paikoitus 6,00€
Vaatesäilytys 2,50€

20.11
2019
keskiviikkona
klo 11:00

Keynote: Carita Mäkinen, Google Cloud

keskiviikkona
klo 14:30

Keynote: Roope Salminen