TerveOlo_1920x470

Terve Olo 2017

Terve Olo -tapahtuma järjestetään toista kertaa 27.–29.10.2017.

Hyvinvointiin, terveyteen, liikuntaan, ravintoon ja muotiin keskittynyt tapahtuma houkuttelee ympäri Suomea niin naisia kuin miehiä viihtymään, inspiroitumaan, oppimaan ja kokeilemaan uusia asioita.

HYVINVOINTIA KOKO KEHOLLE

Terve Olon kymmenet näytteilleasettajat tarjoavat hyvää koko keholle: esillä on niin kehonhuollon kuin henkisen hyvinvoinninkin viimeisimmät trendit ja vinkit. Kaikille kokeilutunneille ja opastuksiin pääset vain messulipun hinnalla!

img_0857

Lauantaina 28.10. messuilla vietetään Ravintoteemapäivää. Terveelliset välipalat, ruokavaliotrendit, superfoodit, suoliston hyvinvointi sekä mm. treenaajan ruokavalio ovat esillä Hyvinvoinnin ohjelmalavalla.

Sunnuntaina 29.10. puolestaan vietetään Treenin ja Kehonhuollon teemapäivää. Mindfulness, voimatreeni, putkirullailu, parhaat kotitreenit ja venyttelyohjeet saat Terve Olo -messuilta! Paikalla tunnetut asiantuntijat opastamassa koko messujen aukioloajan.

jooga

Terve Olo kokoaa yhteen eri alojen ammattilaisia, järjestöjä, toimittajia ja bloggaajia. Messutapahtuma järjestetään samaan aikaan Osaava Nainen– sekä Outlet-tapahtuman kanssa, joten paikalle on odotettavissa suuri määrä innokkaita messukävijöitä.

Keskusteluja, muotia ja bloggariyhteistyötä

Turun Messukeskuksen A- ja B -halleissa keskustellaan Osaava Nainen -messuviikonloppuna useista mielenkiintoisista, naisia koskettavista aiheista. Tule kuulemaan Sami Sykön ohjaamaa paneelikeskustelua kauneudesta sekä  Kristiina Komulaisen henkilökohtaista kokemusta heittäytymisestä ja omien unelmien tavoittelusta.
Marjo Sjöroos ja Fashion Team toteuttavat tänä vuonna upeat ja uudistuneet muotinäytökset, tule hakemaan inspiraatiota omaan vaatekaappiisi!
Muutama onnekas Åblogi -yhteisön bloggaaja pääsee messuilla mukaan muuttumisleikkiin. Saija Palin ja Sari Salo stailaavat bloggaajat yhteistyössä Televisio Lifestyle Storen ja Sokos Wiklundin kanssa.

Lue lisää Osaava Nainen -tapahtumasta täältä.

Kristiina Komulainen  Fashion Team logo  Åblogit

 Yksi lippu, kolme tapahtumaa!

#TerveOlo #turku #turunmessukeskus

Liput ja aukioloajat

     

Aukioloajat

 • Pe 10-18
 • La 10-18
 • Su 10-17

Pääsyliput

 • Aikuiset 16 € *
 • Monipäivälippu 20 € *
 • Lapsi (7–15 v.) 5 € *
 • Perhe 34 eur
  (2 aikuista ja lapset 7–15 v.)
 • Eläkeläiset 13 € *
 • Opiskelijat 13 € *
 • Ryhmät 10 eur
  (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
 • Paikoitus 6 eur
Osta liput edullisemmin ennakkoon

*Ennakkolipun ostajana saat alennusta -3 € lipusta kun ostat sen viimeistään 26.10.2017. Alennus koskee aikuisten, lasten, eläkeläisten ja opiskelijoiden ennakkoon ostettuja päivälippuja sekä monipäivälippuja.

27.10

29.10
2017
na
klo

Ravintoasiantuntija ja tietokirjailija Jaakko Halmetoja

na
klo

Ravitsemusterapeutti ja FODMAP-asiantuntija Leena Putkonen

na
klo

Fitness -ammattilaiset Else Lautala ja Lauri Kalima

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu