TerveOlo_1920x470

Terve Olo 2017

Terve Olo -tapahtuma järjestetään toista kertaa 27.–29.10.2017.

Hyvinvointiin, terveyteen, liikuntaan, ravintoon ja muotiin keskittynyt tapahtuma houkuttelee ympäri Suomea niin naisia kuin miehiä viihtymään, inspiroitumaan, oppimaan ja kokeilemaan uusia asioita.

HYVINVOINTIA KOKO KEHOLLE

Terve Olon kymmenet näytteilleasettajat ja useat asiantuntijat tarjoavat hyvää koko keholle: esillä on niin kehonhuollon kuin henkisen hyvinvoinninkin viimeisimmät trendit ja vinkit. Kaikille kokeilutunneille ja opastuksiin pääset vain messulipun hinnalla! Miltä kuulostaisi aamujooga tai tutustuminen showburleskiin?

jooga  TFW nainen takaa mv

Lauantaina 28.10. messupäivän teema on Ravinto. Terveelliset välipalat, ruokavaliotrendit, superfoodit, suoliston hyvinvointi sekä mm. treenaajan ruokavalio ovat esillä Hyvinvoinnin ohjelmalavalla. Luennoitsijoina muuan muassa ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja sekä ravitsemusterapeutti Leena Putkonen.

Sunnuntaina 29.10. puolestaan vietetään Treenin ja Kehonhuollon teemapäivää. Mindfulness, voimatreeni, putkirullailu, parhaat kotitreenit ja venyttelyohjeet saat Terve Olo -messuilta! Paikalla ovat Elixir ohjelmasta tutut fitness -tähti Else Lautala ja liikunnan moniosaaja Lauri Kalima, sekä Turun oma Training For Warriors- sali. Tule hakemaan parhaat vinkit treenaamiseen!

jannis-brandt-107231

Terve Olo kokoaa yhteen eri alojen ammattilaisia, järjestöjä, toimittajia ja bloggaajia. Messutapahtuma järjestetään samaan aikaan Osaava Nainen– sekä Outlet-tapahtuman kanssa, joten paikalle on odotettavissa suuri määrä innokkaita messukävijöitä.

Muista käydä messupäiväsi aikana virkistäytymässä Jungle Juice Barin herkullisilla smoothieilla!

jungle juice bar

Keskusteluja, muotia ja bloggariyhteistyötä

Turun Messukeskuksen A- ja B -halleissa keskustellaan Osaava Nainen -messuviikonloppuna useista mielenkiintoisista, naisia koskettavista aiheista. Tule kuulemaan Sami Sykön ohjaamaa paneelikeskustelua kauneudesta sekä  Kristiina Komulaisen henkilökohtaista kokemusta heittäytymisestä ja omien unelmien tavoittelusta.
Marjo Sjöroos ja Fashion Team toteuttavat tänä vuonna upeat ja uudistuneet muotinäytökset, tule hakemaan inspiraatiota omaan vaatekaappiisi!
Muutama onnekas Åblogi -yhteisön bloggaaja pääsee messuilla mukaan muuttumisleikkiin. Saija Palin ja Sari Salo stailaavat bloggaajat yhteistyössä Televisio Lifestyle Storen ja Sokos Wiklundin kanssa.

Lue lisää Osaava Nainen -tapahtumasta täältä.

Kristiina Komulainen  Fashion Team logo  Åblogit

 Yksi lippu, kolme tapahtumaa!

#TerveOlo #turku #turunmessukeskus

Liput ja aukioloajat

     

Aukioloajat

 • Pe 10-18
 • La 10-18
 • Su 10-17

Pääsyliput

 • Aikuiset 16 € *
 • Monipäivälippu 20 € *
 • Lapsi (7–15 v.) 5 € *
 • Perhe 34 eur
  (2 aikuista ja lapset 7–15 v.)
 • Eläkeläiset 13 € *
 • Opiskelijat 13 € *
 • Ryhmät 10 eur
  (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
 • Paikoitus 6 eur
Osta liput edullisemmin ennakkoon

*Ennakkolipun ostajana saat alennusta -3 € lipusta kun ostat sen viimeistään 26.10.2017. Alennus koskee aikuisten, lasten, eläkeläisten ja opiskelijoiden ennakkoon ostettuja päivälippuja sekä monipäivälippuja.

27.10

29.10
2017
lauantaina
klo 13:30

Superhyvää suolistolle

lauantaina
klo 13:00

Fitnesstähti Else Lautala ja Elixir Sport -ohjelmasta tuttu Lauri Kalima

lauantaina
klo 12:30

Superlatiiveja lautaselle. Ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu