Terve Olo 2018

Hyvinvointialan messutapahtuma sopii nyt kaikille! Kiitos vuoden 2018 tapahtumasta. Messujen kävijämäärä nousi ja tavoitimme yli 7300 kävijää. Heistä peräti yli 90% oli tyytyväisiä tapahtumaan.

Asiantuntijoiden luentoja messuilla!

Tapahtuma pitää sisällään huikean tietopaketin kaikille niille, joille terveys on tärkeä.
Suomen johtavaksi elämäntapakonsultiksi itseään kutsuva Tomi Kokko tulee luennoimaan Terve Olo -tapahtumaan lauantaina 27.10.2018. Tule kuulemaan muun muassa treenistä, jaksamisesta ja elämän balanssista! Löydät ehkä hyviä vinkkejä ja tsemppiä omaan elämänmuutokseen.
Lauantaina on mahdollista kuulla myös urheilulääkäri Pippa Laukkaa. Pippa toimii syksyllä televisioon palaavan ”Olet mitä syöt” -ohjelman asiantuntijana ja luennoi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
Sunnuntaina lavalle nousee Lihastohtori, LiTT, dosentti Juha Hulmi. Juhan luento käsittelee harjoitteluun ja ravintoon liittyviä uskomuksia, ja hän käy asiantuntijana niiden kimppuun.

terveoloesiintyjat

Pole Battle messuilla

Vuoden 2018 Terve Olo -messuilla nähdään joukko tankotanssin taitajia. Pole Battle on kansainvälinen tankotanssikilpailujen sarja, jossa etsitään Euroopan parasta tankotanssijaa tavallisesta tankotanssikilpailusta poikkeavalla formaatilla. Mukana on 2-3 kilpailijaa, jotka ottavat toisistaan mittaa kamppailun eli battlen muodossa.

logo_pole_battle-final  pole battle

Hyvinvointia koko keholle

Terve Olon kymmenet näytteilleasettajat ja useat asiantuntijat tarjoavat hyvää tsemppiä syksyyn! Esillä ovat niin kehonhuollon kuin henkisen hyvinvoinninkin trendit ja vinkit. Kaikille kokeilutunneille ja opastuksiin pääsee edullisesti messulipun hinnalla!
Messutapahtuma järjestetään samaan aikaan Osaava Nainen– sekä Outlet-tapahtuman kanssa. Luvassa meikkitaiteilijoiden livetutoriaaleja, muotinäytöksiä, kädentaitoja sekä inpiroivia luentoja! Kolme tapahtumaa yhdellä sisäänpääsyllä.

OsaavaNainen2018

 

#TerveOlo #turku #turunmessukeskus

 

Yhteistyössä:

TurunSanomatlogo

 

Liput ja aukioloajat

     

Aukioloajat

  • Pe 10-18
  • La 10-18
  • Su 10-17

Pääsyliput

  • Aikuiset 10 €
  • Lapsi (7–15 v.) 5 €
  • Ryhmät 10 eur
    (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
  • Paikoitus 6 eur
  • Vaatesäilytys 2,50 eur

25.10

27.10
2019

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu