artikkelik

Turun Messut tuo kerrassaan riemukasta tuulta kesään

Tutustu Turun Messut 2017 -tapahtuman messulehteen tästä linkistä!

Turun Messut 2017 ovat päättyneet. Tapahtumassa vieraili lähes 18 000 kävijää. Turun Messut järjestetään seuraavan kerran elokuussa 2019.

Messu66-194-2    Messu15-351

Turun Messukeskuksen kaikki tilat, ulkoalueita myöten, olivat tapahtuman monipuolisessa käytössä. Turun Messukeskuksen neljä sisähallia ja laaja ulkoalue takasivat toimivan liikkumisen ja suurtapahtuman tunnelman. Ulkoalueella nähtiin vaikuttavia puolustusvoimien toimintanäytöksiä sekä sotilaskotitoimintaa herkullisine munkkeineen ja soppatykkeineen.

Turun Messujen isäntäyrityksinä toimivat tänä vuonna Turun Sanomat ja Puolustusvoimat. Messuilla oli myös useita ohjelmakumppaneita. Muun muassa Eläkkeensaajat ry ja Eläkeliitto järjestivät messuilla senioripäivän. Turun kaupunki ja Tekniikan Akatemia järjestivät ohjelmaa mm. lapsille ja nuorille. Esiintyjinä olivat mm. energiset HP ja Jarppi Show, upea Erika Vikman ja suosittu Hevisaurus. Moottoripyörien huikeat stuntnäytökset nostivat jännitystä ja Bagjump-pomppuautosta pääsi yleisökin hyppäämään ilmatäytteiselle temppupatjalle. Eläinten ystäville riitti nähtävää, sillä paikalla oli mm. Kennellitto, hevosia ja villasikoja. Messujen aikana tavoitti myös Muumit sekä mm. jonglööri Kai Kuutamon!

Muotinäytökset, liikuntanäytökset, musiikkiesitykset ja –konsertit, kyläjuhlat, toimintanäytökset sekä monet muut ohjelmanumerot jäivät messukävijän mieleen

#turunmessut #turunmessukeskus

Vuonna 2017 juhlistettiin 100 -vuotiasta Suomea!

”100 vuotta suomalaista osaamista” -teema esittäytyi Turun Messuilla elokuussa. Se on itsenäisyyden juhlavuoden tapahtuma, joka koostui puheenvuoroista, keskustelusta, näyttelyistä ja messuosastoista. Esillä oli 100-vuotiaan Suomen elinkeinoelämän ja koulutuksen suuret ja pienet onnistumiset, innovaatiot ja osaaminen. Tapahtumassa oli mukana monipuolista ohjelmaa, yrityksiä, koulutusta, vaikuttajia, keskustelua ja kulttuuria.

Perjantaina nautittiinn upeasta Suomi 100 -konsertista, jossa esiintyi palkittu KaMu-kuoro ja Turun Veteraanilaulajat. Messulauantaina ulkoalueella olivat vuorossa kyläjuhlat piknik-hengessä! Ajankohtaisaiheina mm. Turun seudun positiivinen rakennemuutos -keskustelu perjantaina ja Sote- ja maakuntauudistuskeskustelu lauantaina.

Yhteistyössä:

  • Turun kauppakamari
  • Varsinais-Suomen Liitto
  • Turun kaupunki
  • Tekniikan akateemiset
  • Turun Tekniikan päivät
  • Åbo Akademi

 

media audit

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
  • To 10-18
  • Pe 10-18
  • La 10-18
  • Su 10-18

Messutunnelmia