TURUN MESSUT – ylpeästi turkulainen

Turun Messut on legendaarinen messutapahtuma! Tässä on iloisen mielen tapahtuma, joka sopii koko perheelle. Ohjelma, näytteilleasettajat ja loppukesän päivät ovat täynnä tekemistä! Turun Messut on esitellyt pitkän historiansa aikana monet uusimmat villitykset maailmalta kuten grillatun broilerin.

Vuoden 2019 Turun Messuilla Turkulaisuus kirjoitetaan isolla alkukirjaimella – se näkyy ja kuuluu. Luvassa on koko kaupungin messut, jossa paikallisuus puskee esiin huumorilla ja ylpeydellä. Kolme tiivistä messupäivää tarjoaa näytteilleasettajille ja kävijöille elämyksellisemmät messut kuin koskaan.

Ohjelmassa “Turku-överit”

Turku, Turku, Turku! Olemme hävyttömän turkulaisia. Jos Turkua hehkutetaan, niin myös roustataan stand up –hengessä – osaammehan toki myös nauraa itsellemme! Saamme vieraita mm. Muumilaaksosta messuja varten räätälöidyn musiikkiretken muodossa ja näemme huimia freestylemotocross-temppuja laajalla piha-alueella. Mukana on tuttuun tapaan myös odotettu Sotilaskoti.

Entä miltä kuulostaa vaikkapa Messurauhan julistus tai Aurajokinaaraus huikeine palkintoineen? Torikaffella tapaat paikallisia julkkiksia ja merkkihenkilöitä. Retrohenkisessä muotinäytöksessä bongaillaan pukeutusmiskulttuurin helmiä vuosien varrelta. Onko sinulla käsissä voimaa? Messuilla etsitään nimittäin Turun vahvinta miestä ja naista.

Oletko kuullut paskasakkilaisista, upolaisista tai oletko peräti kuulunut upoihin tai paskikisiin? Vespaa voi viritellä hiljalleen kuntoon, sillä mielenkiintoisia jengikohtaamisia saattaa olla luvassa…

Tervetuloa vahvistamaan turkulaisuutta – ja vaikket turkulainen olisikaan, tule silti!

Mukana myös Muumilaakson terveiset! Terveisiä Naantalista – Muumiperheen musiikkiretki -konsertti on messuilla sunnuntaina 25.8.

©Moomin Characters™

Huimaa ohjelmaa!

Mentalisti Pete Poskiparta ja moottorisahajonglööri Janne Mustosen huimat show’t messuilla lauantaina.

 

Lapset ja lapsenmieliset pääsevät purkamaan messuiloa pomppulinnoihin, joita messualueelle kohoaa useita.

Alvar Aalto -viikko Turun Messuilla

Turun Messuilla on mahdollista tutustua Alvar Aalto -viikon näyttelyyn jokaisena messupäivänä klo 10-18. Luvassa on virtuaalikierros vuoden 1929 Turun Messuille, jonka suunnittelusta vastasivat messuarkkitehdit Alvar Aalto ja Erik Bryggman. Alvar Aalto -viikko on kaupunkitapahtuma, jonka teemat liittyvät arkkitehtuuriin, muotoiluun ja taiteeseen. Tutustu koko viikon ohjelmaan TÄSTÄ!

  

 

Tervetuloa koko kansan Turun Messuille!

#turunmessut #turunmessukeskus

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
 • Pe 10-18
 • La 10-18
 • Su 10-18
 • Aikuiset 10 €
 • Lapset (7-15 v.) 5 €
 • Perhe (kaksi aikuista ja lapset 7-15 v.) 22 €
 • Monipäivä 15 €
 • Ryhmät 10 €
  (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
 • Paikoitus 6 €
 • Vaatesäilytys 2,50 €

Messutunnelmia

23.08

25.08
2019

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu