TURUN MESSUT – ylpeästi turkulainen

Turun Messut on legendaarinen messutapahtuma!

Tässä on iloisen mielen tapahtuma, joka sopii koko perheelle. 90-vuotiaan messutapahtuman ohjelma, näytteilleasettajat ja loppukesän päivät ovat täynnä tekemistä! Turun Messut on esitellyt pitkän historiansa aikana monet uusimmat villitykset maailmalta, kuten grillatun broilerin.

Verkkokauppaan!

Tutustu messualueen karttaan!

Vuoden 2019 Turun Messuilla Turkulaisuus kirjoitetaan isolla alkukirjaimella – se näkyy ja kuuluu. Luvassa on koko kaupungin messut, jossa paikallisuus puskee esiin huumorilla ja ylpeydellä. Kolme tiivistä messupäivää ja aikuisten lippu maksaa vain kympin!

Ohjelmassa “Turku-överit”

Turku, Turku, Turku! Olemme hävyttömän turkulaisia. Jos Turkua hehkutetaan, niin myös roustataan stand up –hengessä – osaammehan toki myös nauraa itsellemme! Tervetuloa vahvistamaan turkulaisuutta – ja vaikket turkulainen olisikaan, tule silti! Näemme mm. huimia freestylemotocross-temppuja laajalla piha-alueella. Mukana on tuttuun tapaan myös odotettu Sotilaskoti.

Entä miltä kuulostaa vaikkapa Messurauhan julistus tai Aurajokinaaraus  palkintoineen? Torikaffella tapaat paikallisia julkkiksia ja merkkihenkilöitä. Retrohenkisessä muotinäytöksessä bongaillaan pukeutusmiskulttuurin helmiä vuosien varrelta. Onko sinulla käsissä voimaa? Messuilla etsitään nimittäin Turun vahvinta miestä ja naista.

Mukana myös Muumilaakson terveiset! Terveisiä Naantalista – Muumiperheen musiikkiretki -konsertti on messuilla sunnuntaina 25.8. Pomppulinnamaailmassa voit pomppia koko tapahtuman ajan.

©Moomin Characters™

 

Mentalisti Pete Poskiparta ja moottorisahajonglööri Janne Mustosen huimat show’t messuilla lauantaina. Mukana tapahtumassa on myös Levymessuosuus (B-hallissa).

Turku Goes Fashion -muotinäytökset

Modelpoint toteuttaa Turun Messuilla näyttävät trendimuotinäytökset. Tällä kertaa näytösestradilla esitellään syysmuodin lisäksi myös aitoja retrotrendejä!
 Näytöksen malleina nähdään Modelpointin ulkomaillakin mallintöitä tehneet ammattimallit sekä ihastuttavat lapsi- ja teinimallit. Mukana myös jo kansainvälisestikin tunnetut lapsimallit, kaksossiskot Sara & Sofia!

– Tule hakemaan pukeutumiseesi inspiraatiota, koe upea show, joka vie katsojan sykähdyttävään muodin maailmaan. Tänä syksynä ei voi olla innostumatta retromuodista! Näytöksen retro-osuudessa pääseekin ihastelemaan eri vuosikymmenten aitoja muotiaarteita, vinkkaavat Modelpointin johtaja Sari Salo ja stylisti Irja-Marie Solin.

Näytöksissä mukana mm. Boomerang, Design Optikko Hakula, Kappahl, Mase Design, Muotikulma Krisse, New Yorker, Norlyn, Ocean Spirit, Prisma Mylly, Punainen Norsu, Sankar tehtaanmyymälä, Salon Turkisateljee, Turkiskaupan Liitto, Turkispaja Mia Ristioja, Urban Design Boutique, VintagEija’s, Helein Beauty Supplements, Luovin, Food & Events – Restel Tapahtumaravintolat, Sokos Hotel Wiklund, Valkia. 
Meikit ja kampaukset toteuttaa New Hairstore, Fanolan tuotteilla.

 

Alvar Aalto -viikko Turun Messuilla

Turun Messuilla on mahdollista tutustua Alvar Aalto -viikon näyttelyyn jokaisena messupäivänä klo 10-18. Luvassa on virtuaalimatka vuoden 1929 Turun Messuille, jonka suunnittelusta vastasivat messuarkkitehdit Alvar Aalto ja Erik Bryggman. Alvar Aalto -viikko on kaupunkitapahtuma, jonka teemat liittyvät arkkitehtuuriin, muotoiluun ja taiteeseen. Tutustu koko viikon ohjelmaan TÄSTÄ!

  

 

Tervetuloa koko kansan Turun Messuille!

#turunmessut #turunmessukeskus

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
 • Pe 10-18
 • La 10-18
 • Su 10-18
Kassalta tai infosta saat halutessasi itsellesi leiman, jolla pääset messuille toisena päivänä veloituksetta!
 • Aikuiset 10 €
 • Lapset (7-15 v.) 5 €
 • Perhe (kaksi aikuista ja lapset 7-15 v.) 22 €
 • Ryhmät 10 €
  (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
 • Paikoitus 6 €
 • Vaatesäilytys 2,50 €

 

VERKKOKAUPPAAN

Messutunnelmia

23.08

25.08
2019

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu