Turun Taide- ja Antiikkimessut siirtyy syksyyn

Tervetuloa taiteen, antiikin, postimerkkeilyn, keräilyn ja monen muut mielenkiintoisen kohteen pariin Turun Messukeskukseen! Laadukas ja jatkuvasti uudistuva Taide- ja Antiikkimessut tarjoaa ohjelmaa, arviointipalveluja sekä runsaasti myytäviä tuotteita. Kaikkea mitä alan harrastaja, keräilijä tai sellaiseksi mielivä voi toivoa! Mukana ovat suositut erikoisteemat: Levymessut, Turun Rahan Päivä, Old Toy Swap/leikkikalumarkkinat ja Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut.

Koronavirustilanteesta johtuen olemme tehneet siirtoja tapahtuman ajankohdan ja sisällön suhteen. Tänä vuonna pyrimme järjestämään tapahtuman 12.-13.9. yhdessä Osaava Nainen -tapahtuman kanssa.
Ensi vuonna olemme jälleen samanaikaisesti Turun Kädentaitomessujen kanssa 20.-21.3.2021.

Tapahtuman yhteydessä on nyt myös postimerkkejä!

Turun Postimerkkikerhon osastolla kerhon jäsenten myyntipöydiltä voit hankkia kokoelmiisi postimerkkejä, postikortteja ja muutakin keräilytavaraa. Osastolla on myös kerhon edustaja ja häneltä voit kysyä tietoa kerhon toiminnasta ja tulevista tapahtumista.

Täydellinen muumimukikokoelma

Messuilla on nähtävänä yksityisen keräilijän täydellinen kokoelma muumimukeja, joka koostuu kaikista Suomessa myynnissä olleista muumimukeista. Tule ihastelemaan huikeaa kokoelmaa!

Tuo messuille Muumi-tuotteita arvioitavaksi!

Muumimukit Rahaksi tarjoaa Suomen edullisimmat hinnat ja laajimmat valikoimat. Saat arvion ja ostotarjouksen heti paikan päällä!

Osastolta löydät muumimukeja aina viiden euron käyttömukeista todellisiin harvinaisuuksiin, kuten Fazer-mukiin, asti. Mukien lisäksi tarjolla on lautasia, kulhoja, figuureja ja lukuisia muita Muumi-aarteita.
Osastomme löydät A-hallista aivan muumimukinäyttelyn vierestä. Tervetuloa tekemään löytöjä edullisin messuhinnoin!

Turun Rahan Päivän osastolla arviointia

Turun Rahan Päivillä on esillä Suomen ja ulkomaiden seteleitä, kolikoita, mitaleita ja osakekirjoja vuodesta 1970 lähtien. Seuran omalla osastolla on neuvontaa, opastusta ja arviointia.

huonekalut   helen2

Mielenkiintoista nähtävää!

Work in progress: Suomen, Italian ja Kiinan kansanperinteet kohtaavat auditoriossa, jossa italialainen kuvataiteilija Enrico Mazzone työstää 97 metrin pituista lyijykynätyötään Barbora Xun esiintyessä kiinalaisen guchengin sekä kanteleen kanssa. Piirustuksen teematiikassa kohtaavat Dante ja Kalevala, musiikissa Kalevala yhdistyy kiinalaiseen kansanperinteeseen.

Turun Taide- ja antiikkimessuilla avat Tapahtumassa järjestetään molempina päivinä kaksi esitystä, joissa on mahdollisuus tutustua myös taiteilijan muuhun tuotantoon, sekä esittää hänelle kysymyksiä.  Lotta Laaksonen haastattelee Mazzonea englanniksi ja tarvittaessa kääntää haastattelun.  Myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä.  Tämän jälkeen alkaa työnäytös, jolloin Mazzone piirtää teostaan kiinalaisen gucheng-soittimen ja kanteleen säestämänä. Barbora Xun luo traditionaalisen tunnelman tapahtumaan yhdistäen suomalaista ja kiinalaista musiikkiperinnettä.

Vintage-kellot ja -korut kiinnostavat!

Yhtenä tämä vuoden messuteemana ovat kellot! Muun muassa Kellokauppa KultaViljaset/Turun valtuutetun Omega huoltopisteen osastolla löydät myynnistä huolletut vintage-kellot ja -korut menneiltä vuosikymmeniltä. Voit myös tuoda kellojasi huoltoarvioita varten. Osastolla löytyy mm Omegan, Zenithin ja Heuerin vintagemalleja aina 40-luvulta asti, täysin käyttökuntoon huollettuna ja kahden vuoden käyntitakuulla. Mukana on toki muutamia keräilyharvinaisuuksiakin.  Tervetuloa asioimaan paikallisen ammattiliikkeen kanssa!

Stockholms Auktionsverk on mukana Turun Taide- ja Antiikkimessuilla

Dan von Koskull ja Nina Oker-Blom ovat huutokauppatalon asiantuntijoita ja he molemmat ovat työskennelleet huutokauppa-alalla pitkään. Dan von Koskull on designin ja taidekäsityön asiantuntija ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus alalta. Hän on vuosien varrella välittänyt suomalaista designia yli 10 miljoonan euron arvosta. Nina Oker-Blom on koulutukseltaan geologi ja diplomigemmologi, ja myös hänellä on pitkä ura ja tausta huutokaupan maailmasta. Dan von Koskull on erikoistunut koruihin, kelloihin ja jalokiviin

Stockholms Auktionsverk järjestää keväällä myös suuren kellohuutokaupan, johon haetaan messuilta miesten kelloista Rolex, Omega, Jaeger LeCoultre, Patek Philippe, Cartier, Audemars Piguet, Vacheron Constantin ja IWC-kelloja. Naisten kelloista haetaan pääasiassa Rolexia, Cartieria, Bulgaria, Patek Philippeä, Vacheron Constantinia ja Omegaa. Sen lisäksi on etsinnässä myös klassisia urheilukelloja, vanhempia kronografeja ja vanhoja teräskelloja.

 

 

#taideantiikkimessut #turunmessukeskus #turku

 

 

media audit

 

 

Liput ja aukioloajat

 

Aukioloajat

 • La 10-17
 • Su 10-17

 

 • Aikuiset 16 €
 • Lapsi (7-15 v.) 5€
 • Perhe (kaksi aikuista ja lapset 7-15 v.) 34 €
 • 2 päivän lippu 18 €
 • Opiskelijat 10 €
 • Ryhmät 10 €
  (min. 10 maksavaa hlöä/ryhmä)
 • Paikoitus 6 €
 • Vaatesäilytys 2,50 €

 

Hyvä verkkolipunostaja,

Kevään messutapahtumat ovat viranomaismääräyksellä siirretty seuraaviin ajankohtiin:

Piha & Puutarha -messut siirtyy vuoteen 2021 ja se järjestetään 16.-18.4.2021

Mökki & Meri -messut järjestetään yhdessä Venexpon ja Golfitin kanssa 25.-27.9.2020

Turun Taide- ja Antiikkimessut järjestetään yhdessä Osaava Nainen -tapahtuman kanssa 12.-13.9.2020

Caravan Show’n ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Ostamasi verkkolippu on voimassa myös näinä uusina ajankohtina! Mikäli et pääse osallistumaan, ota ystävällisesti yhteyttä info@turunmessukeskus.fi tai (02) 337 111, niin vaihdamme lipun lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden 2020 Turun Messukeskuksen järjestämissä tapahtumissa.

Mikäli vaadit rahanpalautusta ostetusta lipusta, voit pyytää lippuostostasi rahojen palautusta seuraavan linkin kautta: www.eventio.com/peruutus

Pahoittelemme tilannetta ja toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uutena ajankohtana!

Turun Messukeskus Oy

 

 

 

 Kuvia messuilta

 

12.09

13.09
2020
Osta liput

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu