venexpo2

Houkutteleva syksyn veneilytapahtuma – Venexpo!

yleisöä4

 

Venexpo-viikonloppu Turussa piristi alueen venekauppaa merkittävästi

Turun Messukeskuksessa järjestetyillä Venexpo-messuilla vieraili huikeat yli 7 000 kävijää. Kävijämäärä ylitti viime kerran lähes 2000:lla. Kävijät olivat kyselytutkimuksen mukaan tyytyväisiä sisältöön, ja tapahtuma vastasi lähes kaikkien vierailijoiden odotuksia hyvin. Venekauppa kävi tapahtumassa!

Seuraava tapahtuma on 8.-11.11.2018. Saimme viime vuonna positiivista palautetta tapahtuman pääsymaksuttomuudesta sekä näytteilleasettajilta että kävijöiltä. Päätimme jatkaa samalla linjalla myös tänä vuonna! Vapaaehtoisen pääsymaksutuoton ohjaamme veneilyaiheeseen läheisesti liittyvään hyväntekeväisyyskohteeseen, joka nimetään myöhemmin syksyllä. Vuoden 2017 pääsylipputuotot ohjattiin Pidä Saaristo Siistinä ry:n toiminnan tukemiseen.

Haastattelimme näytteilleasettajien tunnelmia onnistuneen viime tapahtuman jälkeen:

Näillä messuilla vieraili paljon perheitä ja me saavutimme sitä kautta uusia ostajaryhmiä, toteaa messuilla käytettyjä veneitä myyneen Blue Oceanin toimitusjohtaja Seppo Sutela. Hän huomauttaa, että Varsinais-Suomen alueella venekauppa voi kaikkiaan varsin hyvin.
Blue Ocean teki messujen aikana suoraa venekauppaa. Erityisesti keskihintaisilla moottoriveneillä oli kysyntää. Purjeveneitä ja niiden ostajaryhmää Sutela sen sijaan kaipaisi tapahtumaan tulevaisuudessa lisää.

Astrum Veneen osastolla tehtiin myös kauppaa, ja toimitusjohtaja Henri Jokisen mukaan väki oli ostomielellä liikenteessä.
− Tiivis ja hyvä myönteinen tunnelma, hän toteaa.

Veneiden lisäksi myynnissä oli myös mm. venetarvikkeita, vakuutuksia ja vapaa-ajan asusteita. Veneilytarvikkeita myyvä Esco Oy Ab on messupäiviin ja kaupankäyntiin erittäin tyytyväinen.
− Tavoitteet täyttyivät. Tapahtuman kävijäkunta oli juuri oikeaa ja sellaisia, joita haluammekin tavoittaa, kehuu yrityksen toimitusjohtaja Mika Vanhala.

Turussa on jo ensi kesä. Ja ensi kesän veneet!

#venexpo #venemessut #turunmessukeskus

 

media audit

 

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
  • To 13-19
  • Pe 13-19
  • La 10-18
  • Su 10-18
  • Paikoitus 6 €
  • Vaatesäilytys 2,50 €

Kuvia messuilta

 

08.11

11.11
2018

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu