Houkutteleva syksyn veneilytapahtuma – Venexpo kiittää!

Venexpossa Turun Messukeskuksessa tehtiin tuttuun tapaan laadukkaita venehankintoja tulevaan kesään. Ajankohta on osoittautunut oivalliseksi hetkeksi tehdä hyviä ostopäätöksiä. Viimeksi mukana oli yli 50 näytteilleasettajaa ja tapahtumassa vieraili liki 5600 kävijää. Moottoriveneisiin painottunut tapahtuma esitteli sekä uusia että laadukkaita käytettyjä veneitä. Mukana oli muutaman klassikkoveneen ilsäksi 86 venettä, joista parisenkymmentä vaihtoveneitä.

Katso veneet

Katso näytteilleasettajat

Vapaaehtoiset pääsymaksut kerättiin tällä kertaa Saaristomeren hyväksi.

−Vapaaehtoisen pääsymaksutuoton ohjaamme tänä vuonna Saaristomeren Suojelurahaston toiminnalle, sanoo messujen projektijohtaja Tiina Heiskari.

Saaristomeren suojelurahastolla onkin jo mielessään sopiva kohdennus:

−Lahjoitukset Saaristomeren Suojelurahasto kohdentaa meneillä olevalle Ravinnekiertoa Saaristomeren matkailukohteissa (SaaRa) -hankkeelle, lupaa Saaristomeren Suojelurahaston toiminnanjohtaja Tove Holm.

SaaRa-hankkeessa herätetään toimenpiteillä sekä tiedotuksella saaristossa toimivien vapaa-ajan asukkaiden, palveluntuottajien kuin matkailijoiden ja veneilijöiden vastuuta. Tavoitteena on vähentää näin biojätteen syntymistä sekä kierrättää tehokkaasti Saaristomeren alueella hyödynnettävissä olevia matkailun aiheuttamia ravinteita. Hanketta toteuttavat yhteistyössä Turun yliopiston Brahea-keskus ja Pidä Saaristo Siistinä ry. Hanke jatkuu lokakuun loppuun 2019.

Facebook: Saaristomeren Suojelurahasto

Twitter: https://twitter.com/suojelurahasto

 

Venekauppoja tehdään syksyllä

Venexpo järjestetään oikeaan ajankohtaan, sillä tuolloin ehtii vielä saamaan uuden veneen seuraavaksi kesäksi mm. halutulla sisustuksella. Elämyksellinen viikonloppu vaikuttaa myönteisesti messukävijöiden päätökseen hankkia vene. Yli puolet tapahtuman kävijöistä vastaa messukyselyssä näin. Venexpossa on liikkeellä myös messujen näytteilleasettajakyselyn mukaan oikeanlainen yleisö.

Turun Messukeskus on uudistanut kesän aikana mm. aula- ja kokoustilojaan, joten kävijöiden ja näytteilleasettajien messukäynti on entistä sujuvampi.

Turussa on jo ensi kesä. Ja ensi kesän veneet!

#venexpo #venemessut #turunmessukeskus

 

media audit

 

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
  • To 13-19
  • Pe 13-19
  • La 10-18
  • Su 10-18
  • Paikoitus 6 €
  • Vaatesäilytys 2,50 €

Kuvia messuilta

 

07.11

10.11
2019

Sosiaalinen media

Seuraa mitä tapahtuu