M_kuvakollaasi_messulakana_1920x470

Onnistunut tapahtuma, kokous tai juhla Turun Messukeskuksessa

Yksi messukeskus – monta hyvää syytä!

Turun Messukeskuksen monipuoliset ja muunneltavat tilakokonaisuudet takaavat onnistuneen tapahtuman. Olipa suunnitelmissasi kokous, kongressi, messut, näyttely, iltajuhla tai konsertti, tilamme taipuvat onnistuneesti!

Uusitut kokoustilat Turussa

Tilojamme modernisoidaan kesän 2018 aikana. Kokoustilat, aula, opasteet ja mm. pääsisäänkäynti uudistetaan. Samalla syntyy myös uusia, viihtyisiä, esteettömiä ja toiminnallisia kokoustiloja. Varaathan sopivan tilan tapahtumallesi ajoissa. Tutustu uudistettujen tilojen esitteeseen (pdf)

Etsitkö kokoustilaa Turusta?

Tutustu hinnastoon:

Kokoushinnasto

LPR-Arkkitehdit Oy

Toimivat tilat, palveleva henkilökunta

Käytössäsi on aina paras ammattitaitomme. Restel Ravintolat puolestaan huolehtii, että tilaisuutesi tarjoilut ja tunnelma räätälöidään toiveidesi mukaan.

Tapahtumajärjestäjien käytössä on suuren auditorion lisäksi erillisiä kokoustiloja 20–200 hengelle. Näyttelytilaa Turun Messukeskuksessa onkin yhteensä 14 500 m² neljässä eri messuhallissa ja muissa tiloissamme.
Laaja piha-alueemme on sekin vuokrattavissa. Mittavat pysäköintitilat takaavat autopaikan tapahtuman välittömästä läheisyydestä jokaiselle.

Kokoukset ja kongressit jokaiseen tarpeeseen

Yleisömessujen lisäksi Turun Messukeskuksessa järjestetään paljon yritysten ja järjestöjen kokouksia, seminaareja ja asiakasillanviettoja. Kahdeksasta erilaisesta kokoustilasta löydät varmasti sopivan kokoisen omaan tarpeeseesi.

Kansainvälisiä kongresseja Turun Messukeskuksessa ovat järjestäneet mm. korkeakoulut ja järjestöt. Suurimmissa valtakunnallisissa kokouksissa, messuissa ja seminaareissa on ollut jopa yli 50 000 osallistujaa.

merkurius-252-web

Suuremman yleisön tavoitat helposti järjestämällä oman alasi messutapahtuman tai näyttelyn Turun Messukeskuksessa. Käytössäsi on Turun Messupalvelun koko ammattitaito messujen suunnitteluun ja osastojen toteutukseen. Hoidamme luotettavasti myös sähkötyöt, valaistuksen ja kalusteet sekä vuokraamme kalusteita myös yksityisille esim. juhlatilaisuuksiin.

Juhlatilat, joissa vain mielikuvitus on rajana

Turun Messukeskuksessa tilat eivät lopu kesken, vaikka listalla olisi hieman enemmänkin vieraita. Messukeskuksessa on järjestetty jopa 5 700 hengen iltajuhla. Moderni ja ajanmukainen keittiömme takaa, että lautastarjoilu juhlapöytiin onnistuu jopa tuhannelle henkilölle.

Turun Messukeskuksen moneksi muuntuvissa tiloissa on järjestetty mm. henkilöstöjuhlia, joulujuhlia, lanseerauksia ja syntymäpäiväkutsuja. Tilat ja akustiikka sopivat erinomaisesti mm. konserteille. Koska tilat mm. hallien osalta ovat muunneltavissa, jokainen tapahtuma rakennetaan oman kokoisekseen.

tivu_galleria_2-10

Arvostettu kokouspaikka Turussa

Peräti 97 % Turun Messukeskuksen tapahtumajärjestäjistä suosittelee tapahtumapaikkaa varauksetta

web_Yleiskuvat_Galleria_0016

Ravintolapalveluilla ja hyvällä tekniikalla onnistunut tilaisuus

Tasokkaiden tilojen ohella käytettävissäsi ovat myös ravintolapalvelut. Yhteensä 11 000 anniskelupaikkaamme eivät jätä ketään janoiseksi.

Asiantunteva ja kokenut henkilökuntamme huolehtii järjestelyistä alusta loppuun saakka, jotta tilaisuutesi onnistuisi kiitettävästi. Turun Messukeskuksen Messupalvelun tekniikka- ja somistamopalvelut luovat tilaisuudestasi onnistuneen kokonaisuuden.

Turun Messukeskuksen laadukkaista ravintolapalveluista vastaa Restel Ravintolat Oy.

Turun Messukeskuksen ammattitaitoinen henkilökunta räätälöi toimivan toteutuksen juuri sinun tarpeisiisi, olitpa järjestämässä kokousta, iltajuhlaa, konferenssia tai konserttia. Tässä kuvina esimerkkejä onnistuneista tilaisuuksista.

Tutustu esitteeseen

Kokoukset, juhlat, kongressit, messut, näyttelyt:

Kysy lisää
Päivi-1
Liiketoimintajohtaja
Päivi Hoikkala
p. 040 558 9928
Kysy lisää
Tiia-2
Myyntijohtaja
Tiia Nevalainen
p. 040 743 8857
Kysy lisää
Mikki-1
Myyntipäällikkö
Michael Koivisto
p. 0400 636 420
Kysy lisää
Maarit-1
Ravintolapäällikkö, Restel
Maarit Salovaara
p. 0400 366 512