Turun Messukeskus

Terve Olo ja Outlet laajentavat Osaava Nainen -messujen tarjontaa

Turun Messukeskuksen jokasyksyinen Osaava Nainen -tapahtuma on saanut rinnalleen kaksi uutuutta. Terve Olo tarjoaa entistä laajemmalle yleisölle ohjelma- ja näytteilleasettajasisältöä hyvinvointiin, liikkumiseen ja terveyteen liittyen. Outlet-osuus puolestaan houkuttelee ostoksille. Tarjolla on esimerkiksi kenkiä, merkkilaukkuja, asusteita ja koruja vähintään -30 prosentin alennuksella. Yksi messuhalli on täynnä outlet-myyntiä.
Tapahtumatrio järjestetään Turun Messukeskuksessa 28.-30.10.

OSAAVA_NAINEN_600x600_pix

Marja Hintikka vetää keskustelun naisten roolista työelämässä

Messuilla kuullaan mm. ajankohtaisia näkemyksiä naisten roolista työelämässä. Messuille osallistuvat ponnekkaasti mm. Turun Yrittäjänaiset. Mukana on n. 20 yrittäjää messuosastoineen. Yrittäjätarinoissa kuullaan mm. hautaustoimiston ja tilitoimiston mielenkiintoisia yrittäjätarinoita.

Toimittaja, juontaja Marja Hintikan moderoimassa naisten työelämäkeskustelussa sanaisen arkkunsa avaavat mm. kehittämiskonsultti Nina Olin Työterveyslaitokselta, tietokirjailija Jaana Villanen sekä ravintoasiantuntija ja tietokirjailija Jaakko Halmetoja. Seminaari on ohjelmassa perjantaina 28.10. klo 12.

Terveen olon puolesta puhuvat mm. Jenni Levävaara ja Jutta Gustafsberg

Messuilla esiintyy monia hyvinvoinnin ja terveyden asiantuntijoita. Hyvinvoinnin puhujina ovat mm. Jenni Levävaara, Jutta Gustafsberg, Patrik Borg ja Sanna Kiiski.
Liikkumisesta pitäville tarjolla on mm. aamujoogaa ja TFW Turun crossfit-henkinen haastekisa.

Kädentaitajille mukavaa tekemistä ja ostettavaa löytyy mm. Taito Varsinais-Suomen työpajoista, joissa tehdään yhdessä mm. spiraalikuusia ja lummevalaisimia syksyn iloksi.

Sokerikoukkuja ja tuorekosmetiikkaa

Tapahtumassa neuvotaan eroon mm. sokerikoukusta. Tietoa ja apua saa myös mm. selkä- ja suolistovaivoihin. Arjen turvallisuus -luento sekä demo tarjoaa käytännön työkaluja itsepuolustukseen uhkaavissa tilanteissa.
Tiedonjanoisille on luvassa tietoa uutuuksista, kuten tuorekosmetiikasta ja elintarvikelisistä, vastuullisesti tuotetuista superfoodeista ja luonnollisesta rasvanpoistosta ilman kirurgiaa.

Messukäynnin voi ottaa myös puhtaasti rentoutumisen kannalta. Rentoutumaan pääsee mm. Jari Sillanpää Show’ssa ja Miss Divet Show’ssa. Muotinäytöksissä nähdään otteita syysmuodista.

Tapahtuma on avoinna:

Pe klo 10-18
La klo 10-18
Su klo 10-17

Lisätiedot messuista:
Turun Messukeskus Oy projektijohtaja Krista Ahonen, puh. 050 594 9641, krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

www.osaavanainen.fi
#osaavanainen #terveolo #outlet #turku

patrikborgjutta_gustafsberg_rajattuJenni Levävaara