Turun Messukeskus

Turun Ruoka- ja Viinimessuilla järjestetään syksyllä messuyleisölle kokkikoulu

Chiliä ja samppanjaa ja kirjallisuutta!

Ensi syksynä Turun Messukeskuksessa tutustutaan uusittuun Turun Ruoka- ja Viinimessutapahtumaan. Uudistettu tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan samaan aikaan Turun Kirjamessujen kanssa 30.9.‒2.10.
‒ Messujen uutuutena on mm. osallistava kokkikoulu, jossa Turun parhaat ruokakaupat järjestävät kokkikoulun messuyleisölle, valaisee messujen tuotannossa mukana olevan Foody Allenin Aki Wahlman.

Kokkikoulussa opitaan tekemään mm. täydellisiä ravioleja, paistamaan mehukas pihvi ja fileoimaan kalat oikein.
Messualueella rakentuvat teema-alueet ruualla ja viinille, osallistavalle keittiölle ja lähiruualle. Ruokalavaa puolestaan isännöivät Suomen johtavat keittiömestarit Kari Aihinen, Risto Mikkola, Pekka Terävä, Antti Vahtera ja Aki Wahlman.

Messujen uudesta ruoka- ja viinialueen ruokatarjonnasta vastaavat Turun ja lähialueen ravintolat. Mukana on myös ennätysmäärä viini- ja oluttuottajia.
‒ Turun Ruoka- ja Viinimessuja on järjestetty jo 12 vuotta. Perinteikäs tapahtuma kerää vuosittain yli 20 000 messukävijää, sanoo projektijohtaja Päivi Järvelä.

Tapahtuman samanaikaisuus Kirjamessujen kanssa on toiminut hyvin. Ohjelma ja näytteilleasettajat julkistetaan osoitteessa www.turunruokamessut.fi lähempänä ajankohtaa.

Lisätiedot:
Turun Messukeskus Oy, projektijohtaja Päivi Järvelä, puh. 040 742 7920, paivi.jarvela@turunmessukeskus.fi
Foody Allen, Aki Wahlman, puh. 040 548 1864, aki@foodyallen.fi

www.turunruokamessut.fi
www.facebook.com/TurunRuokamessut

web_Kirja,-Ruoka-ja-Viini_galleria_0121