Turun Messukeskus

Venexpo-viikonloppu Turussa piristi alueen venekauppaa merkittävästi

Turun Messukeskuksessa 9.-12.11. järjestetyillä Venexpo-messuilla vieraili yli 7 000 kävijää. Kävijämäärä ylitti viime kerran lähes 2000:lla. Kävijät olivat kyselytutkimuksen tyytyväisiä sisältöön, ja tapahtuma vastasi lähes kaikkien vierailijoiden odotuksia hyvin. Venexpoon oli maksuton sisäänpääsy, mutta kävijöitä kannustettiin lahjoittamaan rahaa Pidä Saaristo Siistinä ry:lle. Lahjoituksia kertyikin yli 1 570 euroa.
Messujen näytteilleasettajat kiinnittivät huomiota poikkeuksellisen pirteään tunnelmaan, joka messuilla vallitsi:

−Näillä messuilla vieraili paljon perheitä ja me saavutimme sitä kautta uusia ostajaryhmiä, toteaa messuilla käytettyjä veneitä myyneen Blue Oceanin toimitusjohtaja Seppo Sutela. Hän huomauttaa, että Varsinais-Suomen alueella venekauppa voi kaikkiaan varsin hyvin.

Blue Ocean teki messujen aikana suoraa venekauppaa. Erityisesti keskihintaisilla moottoriveneillä oli kysyntää. Purjeveneitä ja niiden ostajaryhmää Sutela sen sijaan kaipaisi tapahtumaan tulevaisuudessa lisää.
Astrum Veneen osastolla tehtiin myös kauppaa, ja toimitusjohtaja Henri Jokisen mukaan väki oli ostomielellä liikenteessä.

− Tiivis ja hyvä myönteinen tunnelma, hän toteaa.

Veneiden lisäksi myynnissä oli myös mm. venetarvikkeita, vakuutuksia ja vapaa-ajan asusteita. Veneilytarvikkeita myyvä Esco Oy Ab on messupäiviin ja kaupankäyntiin erittäin tyytyväinen.

− Tavoitteet täyttyivät. Tapahtuman kävijäkunta oli juuri oikeaa ja sellaisia, joita haluammekin tavoittaa, kehuu yrityksen toimitusjohtaja Mika Vanhala.

Seuraava meri- ja saaristohenkinen tapahtuma järjestetään Turun Messukeskuksessa keväällä, kun ohjelmassa on Mökki & Meri 6.-8.4.2018.

 

yleisöä4

race

lippu