Turun Messukeskus

Turun Rakenna & Sisusta -messut siirtyy kesäkuun alkuun

Turun Messukeskuksen järjestämistä messutapahtumista suurin, Rakenna & Sisusta -messut, siirtyy kesäkuun alkuun. Koronaviruksen edelleen haitatessa merkittävästi toimintaa, tapahtuma on päätetty siirtää helmikuun puolivälistä myöhäisempään ajankohtaan 4.-6.6.2021.
Järjestäjät odottavat, että messutoiminta pääsee käynnistymään jo lähes vuoden seisahduksen jälkeen kevään aikana. Tapahtumajärjestäjät eri puolilla Suomea ovat joutuneet hankalaan tilanteeseen, kun tapahtumia on jouduttu terveysturvallisuuden vuoksi siirtämään uusiin ajankohtiin.

Rakenna & Sisusta -messujen osalta poikkeuksellinen ajankohta kesäkuun alussa tuo uusia sisällöllisiä mahdollisuuksia mm. ulkoalueelle. Lisäksi mm. messuhallien ovia pitää tarvittaessa auki.

Ennen kuin messuala pääsee rokotusten myötä kunnolla avautumaan, tapahtumat järjestetään Turussakin mm. osallistujamäärää rajoittaen ja digitaalisia kanavia hyödyntäen. Turun Messukeskuksen tiloissa toimii parhaillaan Rajupaja Oy:n studio, jossa tehdään erilaisia yritystilaisuuksia ja lanseerauksia striimattuna, webinaarina ja hybridiratkaisuina.

 

Lisätiedot:

Turun Messukeskus Oy

projektijohtaja Krista Ahonen, puh. 050 594 9641, krista.ahonen@turunmessukeskus.fi
viestintäpäällikkö Taina Pärkö-Luotonen, puh. 040 505 6424, taina.parko-luotonen@turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus noudattaa toimissaan viranomaisten turvallisuusohjeita. Yritys kuuluu myös mm. Messu- ja Tapahtumajärjestäjät ry:hyn ja Clen & Safe Turku-toimijoihin, joilla on turvallisuuteen tähtääviä ohjeita ja käytäntöjä.