PUUTARHAMESSUILLA TUHANSIA MESSUKÄVIJÖITÄ HARRASTAJISTA AMMATTILAISIIN

Kolmas koronavirusaalto on pakottanut yhteiskunnan entistäkin tehokkaampiin sulkutoimiin. Tilanne kevään ja alkukesän osalta näyttää näin ollen tapahtumien järjestämisen kannalta epävarmalta.

Olemme arvioineet tilannetta ja katsomme ettei tapahtumakokonaisuutta voida järjestää onnistuneesti ja terveysturvallisesti vielä keväällä.

Totutunlaisten Piha & Puutarha- ja Mökki & Meri -messujen pariin pääsemme jälleen ensi keväänä 1.-3.4.2022.
Olemme tarjonneet yrityksille mahdollisuutta tuoda teemoja esille myös syksyn tapahtumissamme: Rakenna & Sisusta -messut 27.-29.8.2021 ja Venexpo ja Golf It 17.-19.9.2021

Messujen kanssa samaan aikaan järjestetään Mökki & Meri -tapahtuma. Paikalle odotetaan jälleen jopa 14 000 kävijää. Laajasti tunnettu tapahtuma erottautuu luovalla ja ammattimaisella otteella!

Piha & Puutarha on Turun alueen merkittävin ja uudistuvin alan tapahtuma, joka tavoittaa kuluttajat ja ammattilaiset. Tapahtumajärjestetään yhteistyössä alueen puutarhajärjestöjen kanssa.

Messuviikonloppu kokoaa yhteen isojen ja pienten pihojen viherpeukalot ja ulkoilmaelämästä kiinnostuneet kuluttajat. Näytteilleasettajatutkimuksen mukaan yli 75 % yrityksistä koki, että messut tavoittavat juuri heille oikean kohderyhmän. Piha & Puutarha onkin kävijöille odotettu ja elämyksellinen keväinen kokemus, joka inspiroi hankintoihin ja oman pihan laittoon. Puutarhatuotteet, koneet ja välineet, taimet ja siemenet sekä piharakennukset – kaikista riittää kysyntää!

TULE MUKAAN JA VARMISTA UNELMIESI OSASTOPAIKKA!

Pipu_banneri

Tiedot päivittyvät myöhemmin:

Rakennusajat

Purkuajat               

Messujen aikainen näytteilleasettajien sisäänpääsy halleihin

  • Pe klo 8.00
  • La klo 9.00
  • Su klo 9.00

Haluatko messuista kaikki tehot irti?

Näytteilleasettajanamme voit osallistua maksuttomalle verkkokurssille, jonka opeille onnistumiset edellytykset paranevat! Lue lisää: https://messutsuomessa.fi/2019/11/12/menesty-messuilla-naytteilleasettajan-verkkokurssi/

 

 

Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Helena Sinervo
p. 044 722 2518
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Jouni Kaunisto
p. 040 532 4747
Keväinen inspiraation lähde!