Lapsiperheiden suosikkitapahtuma Pomppulinnamaailma on jälleen Turussa!

Joulun alla ja välipäivinä Turun Messukeskus täyttyy perheistä

Viime vuodenvaihteessa ensimmäistä kertaa Turussa järjestetty Pomppulinnamaailma sai suuren suosion ja asiakaspalaute oli suitsuttavaa. Järjestämme Pomppulinnamaailman nyt toistamiseen. Messukeskuksen B-hallista löytyy toinen toistaan houkuttelevampia pomppulinnoja, pallomeriä, toiminta-alue ja entistä isompi pelialue. Tapahtuman pääkohderyhmä ovat lapsiperheet. Laitteet kestävät isommatkin lapset ja aikuiset pomppijat, joten iloinen ja vauhdikas Pomppulinnamaailma tarjoaa tekemistä ihan koko perheelle lapsista aikuisiin.

Tapahtuma on avoinna 16 päivää ja viime vuonna kävijöitä oli noin 8500. Tälle vuodelle odotamme kävijämäärän kasvua. Pomppulinnamaailmaa markkinoidaan näkyvästi sosiaalisessa mediassa, paikallisradiossa, päivälehdissä, sekä yhteistyökumppaneiden, kuten Turun Osuuskaupan kanavissa.

Yrityksille Pomppulinnamaailma tarjoaa vaihtoehtoisia tapoja tavoittaa lapsiperhekohderyhmä iloisessa ja kiireettömässä ympäristössä. Messukeskuksen upeat jättiscreenit ovat näyttävä tapa näkyä tapahtumassa. Myös tuotejakelu tapahtumavieraille ja laitesponsoroinnit ovat mainio tapa osallistua tapahtumaan ja rakentaa yritysmielikuvaa iloisen tapahtuman tiimoilta. Tai mitäpä jos järjestäisitkin yksityistilaisuuden asiakkaillesi tai henkilökunnallesi perheineen Pomppulinnamaailmaan? Tai muistaisit yrityksen sidosryhmiä perheineen lippupaketilla?

Soita meille! Neuvotellaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva tapa olla mukana Pomppulinnamaailmassa!

tyttokiipeaa  Pikkuautot

Lahjoita hyvää mieltä!

Entä jos käyttäisitkin tänä vuonna yrityksen joululahjavarat hyväntekeväisyyteen? Yritysten on mahdollista ostaa lahjakorttipaketteja. Lahjat ohjataan Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Varsinais-Suomen piirin ja Hope Turku -hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta vähävaraisille tai muutoin apua kaipaaville lapsiperheille. Lahjoituksen tekevä yritys saa käyttöönsä nettibannerin, jonka voi lähettää yhteistyökumppaneilleen hyvän jouluntoivotuksena tai liittää vaikka nettisivuilleen.

Mustekala-pomppulinna  Jätti-legot  Kirahvi-pomppulinna  Mittarimato-seikkailurata

Tapahtumapaketit

Tapahtuman yksityistilaisuutena asiakkaan käyttöön:

– Yksityistilaisuudet järjestetään aikavälillä: 9.-13.12.2019 klo 16-20
– 2900 €/ pv
– Max 500 hlöä, käyttöaika 4 h
– Ruoka- ja juomatarjoilut erikseen Restelin hinnaston mukaan

Brändinäkyvyys:
1 laite + logopaikka verkkosivuilla + näkyvyys Facebookissa + mainospaikka screenillä + 100 kpl lahjakortteja  2500 €
1 laite + logopaikka verkkosivuilla + näkyvyys Facebookissa + mainospaikka screenillä  + 200 kpl lahjakortteja  3900 €
Laitenäkyvyys ilman lahjakorttipakettia + logopaikka verkkosivuilla + näkyvyys Facebookissa + mainospaikka screenillä  1700 €

Tuotejakelukassi:
1 tuote, 1500 kpl 350 €
2 tuotetta, 1500 + 1500 kpl 500 €

Tuotekasseja jaetaan viitenä viikonloppuihin sijoittuvina tapahtumapäivänä ensimmäisille sisääntulijoille. Tuotteiden toimitus Messukeskukseen viimeistään 28.11.2019 mennessä.

Lahjakorttipaketit:
Lahjakortteja ( 2 aikuista + 3 alle 17 v.) 50 kpl 1000 €
Lahjakortteja (2 aik. + 3 lasta) hyväntekeväisyyteen lahjoitettuna: 50 kpl 770 €

Kysy lisää
Projektipäällikkö
Anniina Jokinen
p. 044 0911808