Rakenna & Sisusta -messuille näytteilleasettajaksi

Merkittävä varsinaissuomalainen rakentamisen tapahtuma Rakenna & Sisusta järjestetään 13.-15.5.2022 Turun Messukeskuksessa. (Alkuperäinen päivämäärä vuodelle 2022 oli 11.-13.2.)

Vuoden 2022 messutapahtuman teemoina ovat vaihtoehtorakentaminen ja muuntautuva koti.

MUUNTAUTUVA KOTI
Koti ei ole vain asuinpaikka vaan se muuntautuu yhä enemmän omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan.
Etätyö on tullut jäädäkseen ja kodista on tullut myös paikka harrastuksille. Yhä enemmän tulemme näkemään koteja, jotka ovat avointa, yhtenäistä tilaa ja joita jaetaan muunneltavilla kalusteilla omiksi pienemmiksi tiloiksi ja toimintoihin sopiviksi.

VAIHTOEHTORAKENTAMINEN
Rakentamisessa käytettävien materiaalien tulisi olla kestäviä, terveellisiä ja kierrätettäviä.
Luonnonmateriaalit voidaan palauttaa takaisin luonnon kiertokulkuun tai käyttää uudelleen, kuten aiemminkin on tehty. Ajattelu siitä, että laatu korvaa määrän on vaihtoehto ilmastoa kuormittavalle ja epäekologiselle kertakäyttörakentamiselle. Myös korjausrakentaminen on trendinä vahvassa nousussa. Se kumpuaa halusta kunnioittaa ja säilyttää vanhaa laadukkaasti. Rakentamista tulisi ohjata tahto rakentaa kestävästi.

Tavoita yrityksellesi oikeat kohderyhmät

Messuilla pääset tapaamaan juuri liiketoimintasi kannalta ne tärkeimmät, eli ostavat asiakkaat! Me markkinoimme alueellisesti ja valtakunnallisesti, jotta messutapahtumaan löytävät kuhunkin teemaan sopivat kohderyhmät. Kokeneet myyjämme auttavat yritystäsi valitsemaan sopivan messutapahtuman ja tarvitsemanne osastopuitteet kattavasta valikoimastamme. Varaa osasto yrityksellesi sopivasta tapahtumasta jo tänään!

Kulunut puolitoista vuotta on ollut omiaan vahvistamaan ajatuksia oman kodin ja vapaa-ajan asunnon merkityksellisyydestä. Kodin viihtyvyyteen, visuaalisuuteen ja käytännöllisyyteen halutaan nyt satsata sekä aikaa että rahaa enemmän kuin ehkä koskaan aiemmin.

Rakenna & Sisusta -messut on oikea paikka kohdata tosissaan liikkeellä olevat kuluttajat, jotka ovat kiinnostuneet rakentamaan uutta, remontoimaan vanhaa ja sisustamaan unelmiensa kotia.

Ole mukana kuluttajan ostopäätöshetkellä – ilmoittaudu mukaan messuille!

Messuilla esittäytyvät rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pintaremontoinnin tärkeimmät tahot. Messut tarjoavat inspiraatioita, ideoita, vinkkejä, tarjouksia ja näytöksiä. Tapahtuma on oivallinen paikka esitellä uutuuksia kuluttajille ja medialle sekä bloggaajille.

Varmista siis pääsysi mukaan! Ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme.

chevron-right chevron-left

Uutta: Sisustusmaailma

Turun Messukeskuksen isoon auditorioon rakentuvassa sisustuksen maailmassa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja nähdään sisustussuunnittelija Kati Laiturin ja stylisti-valokuvaaja Hanna Leinon ”muuntautuva koti”-teemalla toteuttama messukoti.  Lisäksi sisustuskokonaisuudessa sisustusalan yritykset pääsevät esittelemään ja myymään tuotteitaan sekä mahdollisesti myös osallistumaan sisustusmaailman ohjelmaan.

Toimiiko yrityksesi sisutusalalla ja olisitte kiinnostuneita myymään tuotteitanne messuilla? Ota yhteyttä Hanna Leinoon ja tiedustele yhteistyömahdollisuuksista: Hanna Leino, puh. 040 584 8775, villapuomi@gmail.com


Messuosastojen hinnat

Rakentaminen ja remontointi (A-, B-, ja C-hallit):

 • Näyttelyala 113,-/m2 (min. osastokoko 9 m2, somistusalueella 4 m2)
 • Osastokoko yli 50 m2 näyttelyala 98,-/m2
 • Kulmapaikkakorotus +10 %
 • Rekisteröintimaksu 250,-/ yritys
 • Kierrätysmaksu 30,-/ yritys

Valmis Premium-osastopaketti

 • 9m2     2000 €
 • 12m2   2500 €
 • 15m2   3000 €

Kulmapaikkakorotus 10 %, rekisteröintimaksu / yritys 250 €

Osasto sisältää:

 • näyttelyalan
 • kierrätysmaksun
 • taustaseinän painatuksella
 • valkoiset sivuseinät (syvyys 3 m)
 • messumaton
 • sähkön 1 kWh
 • 2–4 varsivalaisinta
 • kutsulippujen määrä riippuu messuosaston koosta

Ravintola- ja hotellipalvelut

Messu- ja rakennusaikaisista tarjoiluista vastaa Restel Ravintolat.
Muistattehan, että lipukkeita ei postiteta ennakkoon, vaan voitte noutaa ne ravintolasta sen aukioloaikojen puitteissa.

Turun Messukeskuksen yhteistyöhotellina toimii Original Sokos Hotel Kupittaa. Löydät varausohjeet ja alennuskoodin tästä linkistä.

Turvallisia kohtaamisia

Rakenna & Sisusta -messuilla huomioidaan kattavasti osallistujien turvallisuus. Ammattimaisesti järjestetty tapahtuma noudattaa viranomaisohjeita turvallisuuden suhteen. Avarat messukeskuksen tilat mahdollistavat messukäynnin, jossa kävijä voi etsiä tuotteita ja palveluita omaan kotiin tai vapaa-ajan asuntoonsa sekä tutustua uudisrakentamisen mahdollisuuksiin.

Lue lisää turvallisuusohjeista, joita päivitetään aina tilanteen mukaan: https://www.turunmessukeskus.fi/turvallisuusohjeistus/


Rakennusajat

 • tiistai 10.5. klo 8–21
 • keskiviikko 11.5. klo 8–21 (messuinfo on auki 8–16)
 • torstai 12.5. klo 8–21 (messuinfo 8–18)

Purkuajat

 • sunnuntai 15.5. klo 17–22
 • maanantai 16.5. klo 8–22

Mikäli näytteilleasettaja ylittää vahvistetut rakennusajat, veloitetaan ylimeneviltä tunneilta à 45 e + alv. Rakennusajan ylityksistä on sovittava erikseen messujohdon kanssa.

Pyydämme huomioimaan, että osanottoehtojen mukaisesti osastojen tyhjentämistä tai purkamista ei saa aloittaa ennen virallisen purkuajan alkamista. Järjestäjällä on oikeus veloittaa näytteilleasettajalta 500 euron sakkomaksu, mikäli näytteilleasettaja tyhjentää tai purkaa osaston ennen virallisen purkuajan alkamista.

Kysy lisää
Projektipäällikkö
Anniina Jokinen
p. 044 0911808
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Helena Sinervo
p. 044 722 2518
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Jouni Kaunisto
p. 040 532 4747
Huippukohtaamisia!