Säästä & Sijoita -tapahtuma Turun Messukeskuksessa

Lounais-Suomen suurin oman talouden, säästämisen, sijoittamisen ja yleisen talouskeskustelun tapahtuma tarjoaa laadukasta, mutta helposti lähestyttävää sisältöä niin sijoittamisesta kiinnostuneille, kuin kokeneemmille piensijoittajille. Tapahtumassa käydään lisäksi tasokasta yleiskeskustelua taloudesta.

Kyseessä on siis oiva tilaisuus:

  • Asiakashankintaan
  • Näkyvyyden lisäämiseen ja henkilöbrändäykseen
  • Sijoittajaviestintään
  • Alueen talouspäättäjien tavoittamiseen

Sisältötarjonta on täynnä kiinnostavia puheenvuoroja, tietoiskuja ja pikakoulutuksia, näytteilleasettajien kanssa keskusteluja sekä tapahtuman laadukas lehti, jossa on talouteen ja sijoittamiseen liittyvää sisältöä.

 

Ravintola- ja hotellipalvelut

Messu- ja rakennusaikaisista tarjoiluista vastaa Restel Ravintolat. Voitte tilata haluamanne määrän kahvi- ja lounaslipukkeita ennakkoon. Muistattehan, että lipukkeita ei postiteta ennakkoon vaan voitte noutaa ne ravintolasta sen aukioloaikojen puitteissa.

Turun Messukeskuksen yhteistyöhotellina toimii Original Sokos Hotel Kupittaa. Löydät varausohjeet ja alennuskoodin tästä linkistä.


Haluatko messuista kaikki tehot irti?

Näytteilleasettajanamme voit osallistua maksuttomalle verkkokurssille, jonka opeille onnistumiset edellytykset paranevat! Lue lisää: https://messutsuomessa.fi/2019/11/12/menesty-messuilla-naytteilleasettajan-verkkokurssi/

Kysy lisää
Projektipäällikkö
Anniina Jokinen
p. 044 0911808
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Jouni Kaunisto
p. 040 532 4747