Turun Talouspäivät 2021: Säästä & Sijoita

Turun Talouspäivät 2021: Säästä ja Sijoita Turun Messukeskuksessa 22.-23.10.2021.
Lounais-Suomen suurin oman talouden, säästämisen, sijoittamisen ja yleisen talouskeskustelun tapahtuma tarjoaa laadukasta, mutta helposti lähestyttävää sisältöä niin sijoittamisesta kiinnostuneille, kuin kokeneemmille piensijoittajille. Tapahtumassa käydään lisäksi tasokasta yleiskeskustelua taloudesta.

Kyseessä on siis oiva tilaisuus:

  • Asiakashankintaan
  • Näkyvyyden lisäämiseen ja henkilöbrändäykseen
  • Sijoittajaviestintään
  • Alueen talouspäättäjien tavoittamiseen

Sisältötarjonta on täynnä kiinnostavia puheenvuoroja, tietoiskuja ja pikakoulutuksia, näytteilleasettajien kanssa keskusteluja sekä tapahtuman laadukas lehti, jossa on talouteen ja sijoittamiseen liittyvää sisältöä.

Aiempien vuosien puhujina ovat olleet muun muassa Jyri Häkämies, Jukka Oksaharju, Elina Lepomäki, Sari Lounasmeri, Suvi Tuppurainen, Aki Pyysing, Minna Arve, Mikko Spolander, Sauli Vilen, Juhana Vartiainen, Mikael Pentikäinen, Piia-Noora Kauppi, Mikael Rautanen, Juho Romakkaniemi, Teemu Lehtinen, Essi Eerola, Mika Vaihekoski, Jaakko Ossa, Elias Oikarinen, Sami Pakarinen, Marko Kaarto, Terhi Vapola, Ilkka Maulavirta ja Jouko Vilmunen.

Aiempien vuosien kumppaneina ovat olleet muun muassa Inderes, Nasdaq, Sijoitustieto, Vauraus Suomi, Turun Kauppakorkeakoulu, Ålandsbanken, Audi, Springvest, SalkunRakentaja, Turun Seudun Osuuspankki, Pörssisäätiö, Varsinais-Suomen Yrittäjät, Varapuu, Turun kauppakorkeakoulu, SijoitusSummit, Index Varainhoito, Herantis Pharma, Alexandria, Titanium, Sijoittaja.fi, United Bankers, Nexstim, Viking Line, Osakesäästäjät, Brang, Turun kauppakamari, LähiTapiola, Aurator, Turku Business Region, Nuoret Osakesäästäjät ja niin edelleen.

Yhteystiedot:

Ville Valkonen, toimitusjohtaja / KTM
Turun Talouspäivät / Value Business Events Oy
ville.valkonen@vbe.fi
p. +358 44 56 72 201

www.turuntalouspaivat.fi

 

Kysy lisää
Projektipäällikkö
Anniina Jokinen
p. 044 0911808