TERVE OLO -MESSUT Rentoutumista ja treeniä

Hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ravintoon keskittynyt Terve Olo -tapahtuma järjestetään ensi lokakuussa kolmatta kertaa. Tutkimusten mukaan (Kantar TNS 2018) varsinaissuomalaisista noin puolet eli 176 000 kuluttajaa on kiinnostunut hyvinvoinnista ja terveydestä. Terve Olo -konsepti tarjoaa hyvinvointi-, liikunta- ja terveyspalveluita ja -tuotteita markkinoiville yrityksille oivan väylän tämän kohderyhmän tavoittamiseen.

Tutustu huolellisesti tapahtuman turvaohjeisiin

Tapahtuma kokoaa yhteen eri alojen ammattilaisia, järjestöjä, toimittajia ja bloggaajia. Terve Olo -messut on oikea ympäristö luoda kontakteja, hankkia uusia asiakkaita, tehdä kauppaa sekä saada mediahuomiota omalle yritykselle ja omille tuotteille.

Monet hyvinvoinnin osa-alueet ovat kattavasti esillä messuilla:

  • kuntosalit, joogastudiot, urheiluseurat ja lajiliitot
  • harrastusmahdollisuudet
  • terveellinen ravinto, luontaistuotteet ja lisäravinteet
  • lääkäriasemat ja hammaslääkäriasemat, fysioterapia- ja hierontapalvelut
  • terveysmatkailu
  • henkinen hyvinvointi, mindfullness
  • liikuntavaatteet ja -jalkineet
  • koulutus
  • lääketutkimus ja teknologia

  

Laaja kohderyhmä ja paljon potentiaalia

Terve Olo -messut järjestetään samaan aikaan Osaava Nainen- sekä Outlet-tapahtumien kanssa, joten paikalle on odotettavissa suuri määrä innokkaita. Hieman normaalia alhaisempi messulipun hinta on saanut paljon kiitosta niin messukävijöiltä kuin näytteilleasettajiltakin ja säilytämme sen edelleen 10 eurossa.

Viime vuonna uutta tapahtumaan toi Yoga Play -festivaali, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa Turussa. Messukävijät saivat osallistua vapaasti valitsemiinsa joogatunteihin 6 € -lisälipulla. Kansainväliset joogagurut ohjasivat tunnit ja niitä järjestettiin kaikkiaan 24 kappaletta Turun Messukeskuksen uusituissa kokoustiloissa.

Tartu nyt huipputilaisuuteen ja varaa paikkasi ajoissa! Soita meille tai varaa paikkasi suoraan tämän sivun vasemmasta reunasta löytyvän Ilmoittaudu -lomakkeen kautta.

Rakennus ja purkuajat

Rakennusaika:
torstai 10.9. klo 8-22
Osastojen tulee olla valmiina torstaina 10.9. klo 22 mennessä. Mikäli näytteilleasettaja ylittää vahvistetut rakennusajat, veloitetaan ylimeneviltä tunneilta á 45 € + alv. Rakennusajan ylityksistä on sovittava erikseen messujohdon kanssa.

Purkuaika:
sunnuntai 13.9. klo 17-22

Messujen aikainen näytteilleasettajien sisäänpääsy halleihin

perjantaina 11.9. klo 8.00
lauantaina 12.9. klo 9.00
sunnuntaina 13.9. klo 9.00

Ravintola- ja hotellipalvelut

Messu- ja rakennusaikaisista tarjoiluista vastaa Restel Ravintolat. Voitte tilata haluamanne määrän kahvi- ja lounaslipukkeita ennakkoon tästä linkistä. Muistattehan, että lipukkeita ei postiteta ennakkoon vaan voitte noutaa ne ravintolasta sen aukioloaikojen puitteissa.

Turun Messukeskuksen yhteistyöhotellina toimii Original Sokos Hotel Kupittaa. Löydät varausohjeet ja alennuskoodin tästä linkistä.


Tutustu Messuguru-oppaaseen. Näin onnistut messuilla – oivalluksia menestykseen. Jokaisen näytteilleasettajan ”käsikirja.”

(v. 2018-2020)

 

Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Jouni Kaunisto
p. 040 532 4747