TERVE OLO -MESSUT Rentoutumista ja treeniä

Hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ravintoon keskittynyt Terve Olo -tapahtuma järjestetään ensi lokakuussa kolmatta kertaa. Tutkimusten mukaan (Kantar TNS 2018) varsinaissuomalaisista noin puolet eli 176 000 kuluttajaa on kiinnostunut hyvinvoinnista ja terveydestä. Terve Olo -konsepti tarjoaa hyvinvointi-, liikunta- ja terveyspalveluita ja -tuotteita markkinoiville yrityksille oivan väylän tämän kohderyhmän tavoittamiseen.

Messujen kävijämäärä nousi vuonna 2018 ja tavoitimme yli 7300 kävijää. Heistä peräti yli 90% oli tyytyväisiä tapahtumaan ja on aikeissa osallistua tapathumaan myös jatkossa.

Tapahtuma kokoaa yhteen eri alojen ammattilaisia, järjestöjä, toimittajia ja bloggaajia. Terve Olo -messut on oikea ympäristö luoda kontakteja, hankkia uusia asiakkaita, tehdä kauppaa sekä saada mediahuomiota omalle yritykselle ja omille tuotteille.

Monet hyvinvoinnin osa-alueet ovat kattavasti esillä messuilla:

  • kuntosalit, joogastudiot, urheiluseurat ja lajiliitot
  • harrastusmahdollisuudet
  • terveellinen ravinto, luontaistuotteet ja lisäravinteet
  • lääkäriasemat ja hammaslääkäriasemat, fysioterapia- ja hierontapalvelut
  • terveysmatkailu
  • henkinen hyvinvointi, mindfullness
  • liikuntavaatteet ja -jalkineet
  • koulutus
  • lääketutkimus ja teknologia

  

Laaja kohderyhmä ja paljon potentiaalia

Terve Olo -messut järjestetään samaan aikaan Osaava Nainen- sekä Outlet-tapahtumien kanssa, joten paikalle on odotettavissa suuri määrä innokkaita. Hieman normaalia alhaisempi messulipun hinta on saanut paljon kiitosta niin messukävijöiltä kuin näytteilleasettajiltakin ja säilytämme sen edelleen 10 eurossa.

Tänä vuonna uutta tapahtumaan tuo Yoga Play -festivaali, joka järjesetään ensimmäistä kertaa Turussa. Messukävijät voivat osallistua vapaasti valitsemiinsa joogatunteihin 6 € -lisälipulla. Kansainväliset joogagurut ohjaavat tunnit ja niitä järjestetään kaikkiaan 24 kappaletta Turun Messukeskuksen uusituissa kokoustiloissa.

Tartu nyt huipputilaisuuteen ja varaa paikkasi ajoissa! Soita meille tai varaa paikkasi suoraan tämän sivun vasemmasta reunasta löytyvän Ilmoittaudu -lomakkeen kautta.

 

Rakennus ja purkuajat

Rakennusaika:
torstai 24.10. klo 8-22
Osastojen tulee olla valmiina torstaina 25.10. klo 22 mennessä. Mikäli näytteilleasettaja ylittää vahvistetut rakennusajat, veloitetaan ylimeneviltä tunneilta á 45 € + alv. Rakennusajan ylityksistä on sovittava erikseen messujohdon kanssa.

Purkuaika:
sunnuntai 27.10. klo 17-22
maanantai 28.10. klo 8-16

Messujen aikainen näytteilleasettajien sisäänpääsy halleihin

perjantaina 25.10. klo 8.00
lauantaina 26.10. klo 9.00
sunnuntaina 27.10. klo 9.00

Ravintola- ja hotellipalvelut

Messu- ja rakennusaikaisista tarjoiluista vastaa Restel Ravintolat. Voitte tilata haluamanne määrän kahvi- ja lounaslipukkeita ennakkoon tästä linkistä. Muistattehan, että lipukkeita ei postiteta ennakkoon vaan voitte noutaa ne ravintolasta sen aukioloaikojen puitteissa.

Turun Messukeskuksen yhteistyöhotellit Turussa ovat Scandic Atrium ja Sokos Hotel Caribia. Löydät molempien hotellien varausohjeet alennuskoodeineen tästä linkistä.


Tutustu Messuguru-oppaaseen. Näin onnistut messuilla – oivalluksia menestykseen. Jokaisen näytteilleasettajan ”käsikirja.”

(v. 2018-2020)

Kysy lisää
Myyntijohtaja
Tiia Nevalainen
p. 040 743 8857
Kysy lisää
Projektijohtaja
Krista Ahonen
p. 050 5949 641
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Jouni Kaunisto
p. 040 532 4747
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Hanna Hiitelä
p. 044 722 1900