TURUN MESSUT TUO RIEMUKASTA TUULTA TAPAHTUMAKESÄÄN

Turun Messukeskuksessa joka toinen vuosi järjestettävä yleismessutapahtuma järjestetään jälleen 23.-25.8.2019. Tällä kertaa Turun Messut tulee olemaan turkulaisempi kuin koskaan aiemmin. Näillä messuilla Turkulaisuus kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Luvassa on kotiseutuylpeyttä mutta myös hyväntuulista vitsailua Turun ja turkulaisten kustannuksella. Vuonna 2017 Turun Messuille osallistui lähes 18 000 kävijää, n. 180 näytteilleasettajaa Tapahtumaa on järjestetty 1960-luvulta lähtien, ja se on yksi parhaiten alueella tunnetuista messubrändeistä.

dna

Kolmen messupäivän aikana tapahtuu sekä messuhalleissa sisällä että messukeskuksen piha-alueella. Teemoitetut alueet auttavat sekä messukävijöitä että näytteilleasettajia hyville ostospaikoille. Messukeskuksen halleihin rakentuu Turun keskustasta tutut torit; Kauppatori, Puutori ja Suurtori. Torikahvien nauttiminen on siis elokuussa mahdollista Messukeskuksessa, vaikka todellinen tori onkin remontin myllerryksessä. Ulkoalueella on perinteisesti nähty mm. vaikuttavia puolustusvoimien toimintanäytöksiä sekä sotilaskotitoimintaa herkullisine munkkeineen ja soppatykkeineen.

Turun Messujen pääkävijäkohderyhmä ovat lapsiperheet sekä 60-luvun teinit ja tätä hieman varttuneemmat aikuiset. Lapsiperheille on tarjolla monenlaista ohjelmaa niin Muumikonsertteja kuin lukuisia pomppulinnoja yms. Turkulainen nuorisokulttuuri oli edelläkävijä 60-luvulla, jolloin myös Turun Messuja järjestettiin ensimmäisiä kertoja. Haluamme huomioida erityisesti tämän jo lapsena Turun Messuihin tutustuneen kohderyhmän ja tarjoamme elämyksiä ja nostalgista muisteltavaa sekä tietysti näytteilleasettajien kautta palveluita ja tuotteita heille.

Varmista siis pääsysi mukaan! Ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme. Asiantuntijamme auttavat tarvittaessa myös messuosaston suunnittelussa.

Teemat 2019:

  • Koti & Asuminen
  • Lifestyle, Hyvinvointi ja vapaa-aika
  • Tuotteet ja palvelut lapsiperheille
  • Tuotteet ja palvelut varttuneemmille
  • Lemmikit ja harrastukset
  • Maanpuolustus yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa
  • Katuruoka, Lähituottajatori, Messutorit

Rakennusajat

Keskiviikko 21.8. klo 8.00 – 16.00
Torstai 22.8. klo 8.00 – 22.00 (messutoimisto klo 21 ja messupalvelu klo 22)

Mikäli näytteilleasettaja ylittää vahvistetut rakennusajat, veloitetaan ylimeneviltä tunneilta à 45 e + alv. Rakennusajan ylityksistä on sovittava erikseen messujohdon kanssa.

Purkuajat

Sunnuntai 25.8. klo 18.00 – 22.00
Maanantai 26.8. klo 8.00 – 20.00
Tiistai 27.8. klo 8.00 – 16.00

Messujen aikainen näytteilleasettajien sisäänpääsy halleihin

Perjantaina 23.8. klo 8.00
Lauantaina 24.8. ja sunnuntaina 25.8. klo 9.00

Ravintola- ja hotellipalvelut

Messu- ja rakennusaikaisista tarjoiluista vastaa Restel Ravintolat. Voitte tilata haluamanne määrän kahvi- ja lounaslipukkeita ennakkoon tästä linkistä. Muistattehan, että lipukkeita ei postiteta ennakkoon vaan voitte noutaa ne ravintolasta sen aukioloaikojen puitteissa.

Turun Messukeskuksen yhteistyöhotellit Turussa ovat Scandic Atrium ja Sokos Hotel Caribia. Löydät molempien hotellien varausohjeet alennuskoodeineen tästä linkistä.

 

#turunmessut #turunmessukeskus

web_Turun-messut_galleria_0203    


Tutustu Messuguru-oppaaseen. Näin onnistut messuilla – oivalluksia menestykseen. Jokaisen näytteilleasettajan ”käsikirja.”

(v. 2018-2020)