Tervetuloa näytteilleasettajaksi Turun Taide- ja Antiikkimessuille

Turun Taide- ja Antiikkimessut järjestetään 19.–20.3.2022. Samaan aikaan Turun Messukeskuksessa myös Turun Kädentaitomessut.

Yleisön hämmästeltävänä on jälleen mielenkiintoinen kokonaisuus taidetta, antiikkia, äänilevyjä, leluja ja rahoja, vintagea ja paljon muuta. Turun Taide- ja Antiikkimessut on monipuolinen tapahtuma, jonne kävijän on helppo tulla ja viihtyä pitkään. Laadukas ja jatkuvasti uudistuva tapahtuma tarjoaa ohjelmaa, arviointipalvelua ja runsaasti myytäviä tuotteita. Kaikkea mitä alan harrastaja, keräilijä tai sellaiseksi mielivä voi toivoa.

Messuilla kauppa käy – tutkitusti!

Vuoden 2019 Turun Taide- ja Antiikkimessujen kokonaisuudessa oli mukana lähes 300 yritystä ja tapahtuma houkutteli paikalle aiempia vuosia enemmän kävijöitä – lähes 9000 aiheesta kiinnostunutta kuluttajaa. Kävijätutkimuksen (2019) mukaan joka lähes viides messuvieras teki messuilla hankintoja yli 100 euron edestä ja yli 40 % kävijöistä kertoi messukäynnin vaikuttaneen myönteisesti myöhempiin hankintoihin. Näytteilleasettajat olivatkin erittäin tyytyväisiä tapahtumaan ja iso osa heistä onkin kiinnostunut osallistumaan myös tuleville messuille.

Ilmoittaudu mukaan messuille!

Ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, jos tarvitset apua messuosaston suunnittelussa.

 

Tutustu huolellisesti tapahtuman turvaohjeisiin


Rakennusajat

  • Perjantai 18.3. klo 8-21‪‪. Messuosastojen tulee olla valmiita rakennusiltana klo 21. Messutoimisto on avoinna klo 8-21.

Lauantaina autolla ajo halleihin ei ole sallittua.

Purkuajat

  • Sunnuntai 20.3. klo 17 – 22
  • Maanantai 21.3. klo 8 -12

Messujen aikainen näytteilleasettajien sisäänpääsy halleihin

  • Lauantai 19.3. klo 8
  • Sunnuntai 20.3. klo 9

 

Mikäli näytteilleasettaja ylittää vahvistetut rakennusajat, veloitetaan ylimeneviltä tunneilta à 45 e + alv. Rakennusajan ylityksistä on sovittava erikseen messujohdon kanssa.

Pyydämme huomioimaan, että osanottoehtojen mukaisesti osastojen tyhjentämistä tai purkamista ei saa aloittaa ennen virallisen purkuajan alkamista. Järjestäjällä on oikeus veloittaa näytteilleasettajalta 500 euron sakkomaksu, mikäli näytteilleasettaja tyhjentää tai purkaa osaston ennen virallisen purkuajan alkamista.

Messujen aikana messutoimisto palvelee yleisten aukioloaikojen mukaan.


Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Jouni Kaunisto
p. 040 532 4747