Venexposta löydät aktiiviset asiakkaat!

 

Turun Messukeskuksessa järjestettävään Venexpoon päästään tutustumaan jatkossa jo syyskuussa. Useita vuosia isänpäiväviikonloppuna järjestetty tapahtuma on tänä vuonna jo 16.-18.9.2022 Ajankohta on siirtynyt aikaisempaan syksyyn alan toimijoiden – yritysten ja asiakkaiden toiveesta. Vielä ennen talvisäilytykseen siirtämistä on hyvä hetki harkita veneen ja tarpeiston uusimista. Isommistakin veneistä ehtii vielä tehdä tilauksen seuraavalle kesälle.

yläkuva

Messuviikonloppuna mukana on laaja kirjo moottoriveneiden esittelyjä ja myös purjehdus on esillä tapahtumassa. Perinteisesti Venexpo on venemyyjien mukaan ollut loistava kauppapaikka, johon kuluttajat tulevat ostoaikeissa. Aikaisempi ajankohta on otollinen myös veneilytarvikkeiden myynnille. Tapahtuman uutuutena on mm. venehuutokauppa, jonka järjestää Nautione.

Lisäksi Turun Messukeskuksessa järjestetään samana viikonloppuna uusi Golf-aiheinen tapahtuma GOLFIT! Uskomme tapahtumakokonaisuuden tukevan toisiaan ja houkuttelevan paikalle aiempaa enemmän messuvieraita.

Tutustu huolellisesti tapahtuman turvaohjeisiin

Rakennusajat

(päivämääriä ollaan paraikaa päivittämässä)

keskiviikko 14.9. klo 8-19
torstai 15.9. klo 8-19
(toimistopalvelut ma-ti klo 8.30 – 16.00)

Osastojen tulee olla valmiina torstaina 15.9. klo 19 mennessä, perjantaina 16.9. autolla ajo halleihin ei ole enää sallittua. Vahvistettuja rakennusaikoja ei voi ylittää.

Purkuajat

Sunnuntai 18.9.  klo 16 – 20
Maanantai 19.9. klo 8 – 16

Messujen aikainen näytteilleasettajien sisäänpääsy halleihin

Perjantai 16.9. klo 8.00
Lauantai 17.9. ja sunnuntai 18.9. klo 9.00 alkaen


Ravintolapalvelut messuille

Messupäivinä Ravintola Festossa tarjoillaan lounas. Lisäksi messuvieraita ja näytteilleasettajia palvelevat messuhalleissa sijaitsevat kahvilat.

Näytteilleasettajalla on mahdollisuus tilata tarjoilut myös suoraan messuosastolle tai järjestää vaikkapa cocktail-tilaisuus. Lounas- ja kahvilalipukkeet, sekä messuosastotarjoilut tilaat kätevimmin alla olevalla tilauslomakkeella.

 

Kokousvieraita varten olemme suunnitelleet valmiita kokouspaketteja.

Muista aina merkitä täydelliset yhteystiedot, että voimme olla sinuun tarvittaessa yhteydessä. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.

Tiedustelut

Tiedustelut myyntipalvelustamme:
ravintolat.turunmessukeskus@restel.fi
puh. 0400 366 512


Haluatko messuista kaikki tehot irti?

Näytteilleasettajanamme voit osallistua maksuttomalle verkkokurssille, jonka opeille onnistumiset edellytykset paranevat! Lue lisää: https://messutsuomessa.fi/2019/11/12/menesty-messuilla-naytteilleasettajan-verkkokurssi/

 

Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Jouni Kaunisto
p. 040 532 4747
96 prosenttia kävijöistä aikoo osallistua myös seuraavaan Venexpoon.