Turun Messukeskus

Grail 2020 Turku -pelifestivaali Turun Messukeskuksessa lokakuussa

Suomen suurimmaksi pelitapahtumaksi tähtäävä Grail 2020 Turku siirtyy Turun Messukeskukseen. Pelaamisen festivaali valtaa messukeskuksen 23.-25.10. ja se on avoinna kaikille, niin pelaajille kuin yritysmaailmallekin.

−Turun Messukeskus tarjoaa voimakkaasti laajenevalle pelitapahtumalle monipuoliset tilat ja valtakunnallisesti tunnetun tapahtuma-areenan. Olemme innolla mukana tapahtuman toteuttamisessa, kuvailee tunnelmia Turun Messukeskuksen toimitusjohtaja Marja Pekkanen.

−Olemme erittäin innoissamme kumppanuudesta, sillä Turun Messukeskuksella on aito kiinnostus viedä tapahtuma seuraavalle tasolle. GG:n perustaja Kalle Koskela jatkaa:

−Iso tapahtumapaikka tarjoaa mahtavat puitteet koukuttaville sisällöille ja mahdollistaa uusien kävijäryhmien tuomisen paikalle.

Grail 2020 Turku esittelee syksyn tapahtumassa näyttävästi pelaamisen koko kirjon eikä keskity vain yhden pelaamisen osa-alueen esittelyyn. Tapahtuman kumppanuuksiakin haetaan avoimin mielin.

Peliala työllistää jo Suomessakin yli 3000 tekijää. Turku puolestaan on profiloitunut merkittäväksi pelaamisen vahvaksi osaamiskeskukseksi, jossa tarjolla on mm. alan koulutusta, menestyneitä pelinkehittäjätiimejä sekä useita kilpapelaamisen yrityksiä.

Lisätiedot:

Turun Messukeskus Oy, toimitusjohtaja Marja Pekkanen, puh.040 545 7766, marja.pekkanen@turunmessukeskus.fi
Grail Group Oy, toimitusjohtaja Kalle Koskela, puh. 040 750 4600, kalle@grail.gg

 

Kuvat:

Kuva: Grail, Aino Sippola
Kuva: Grail, Aino Sippola
Kuva: Grail, Aino Sippola