Turun Messukeskus

Klassikkoteokset ovat saaneet jo tuhannet twiittaamaan

Turun Kirjamessujen käynnistämä tempaus #MontaÄäntä on saanut jo tuhannet osallistumaan. Ajatuksena on tiivistää Twitterin 140 merkkiin jokin kirjallisuuden klassikko. Twiittailun käynnistivät messujen ohjelmapäälliköt, kirjailijat Tommi Kinnunen ja Salla Simukka yhdessä Turun yliopiston kotimaisen kirjallisuuden ainejärjestö Muusa ry:n kanssa. Perjantaiaamuun mennessä tunnuksella #MontaÄäntä tai #klassikkotwiitti on jaettu jo tuhansia twiittejä. Muun muassa Seitsemän veljestä, Vaahteranmäen Eemeli, Putkinotko ja monet muut ovat päässeet klassikkotwiittien joukkoon.

Turun Kirjamessujen tämän vuoden teemana on Yksi maa – monta ääntä. Seitsemän erilaista ääntä näkyvät messujen noin 500 ohjelmanumerossa. Messut järjestetään Turun Messukeskuksessa 6.-8.10.
Tapahtuma palkittiin keväällä yhdessä Turun Ruoka- ja Viinimessujen kanssa Suomen parhaana messutapahtumana (Evento Awards).

www.kirjamessut.fi

Lisätiedot ohjelmasta:
Turun Kirjamessujen ohjelmapäällikkö Tommi Kinnunen, tommi.kinnunen@turunmessukeskus.fi ja Salla Simukka salla.simukka@turunmessukeskus.fi
projektijohtaja Päivi Järvelä, puh. 040 742 7920, paivi.jarvela@turunmessukeskus.fi
viestintäpäällikkö Taina Pärkö-Luotonen, puh. (040) 505 6424, taina.parko-luotonen@turunmessukeskus.fi

13_09