Turun Messukeskus

Kodin uudistajat messuilla Turussa

Mukana myös uutuustori

Kevätaurinkoa odotellessa sisustetaan kotia ja suunnitellaan tulevia rakennushankkeita. Rakenna & Sisusta -messut, 10.-12.2., osuu vuotuiseen ajankohtaan, jolloin kodin sisustus, remontointi ja erilaiset rakennushankkeet ovat monissa talouksissa erityisen ajankohtaisia:

−Tällä kertaa teemamme on myös kodin uudistaminen, kertoo projektijohtaja Krista Ahonen.

Turun Messukeskuksessa järjestettävät messut ovat alueen suurimmat ja siellä vierailee vuosittain lähemmäs 20 000 messukävijää. Messujen yli 300 näytteilleasettajaa, kuten Ikea ja Tikkurila, esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan.

raksis2017_851x315_fb-003

Tuotteet tutuksi uutuuksien torilla

Ensimmäistä kertaa messuilla esitellään uutuustori, johon messuilla mukana olevat yritykset ovat ilmoittaneet mm. maailman tai Suomen ensi-illassa olevia tuotteita ja palveluja. Näyttelyalueen visuaalisesta toteutuksesta vastaa Rasekon aikuisopisto Timalin markkinointiviestinnän opiskelijat. Mukana on innovatiivisia tuotteita liittyen mm. takkoihin ja talotekniikkaan.
PRKK:n (Perusrakentamisen ja Korjaamisen Kehittämiskeskus) järjestämät remontti- ja rakentajakoulut antavat käytännön oppia nikkareille. Tietoa saa mm. talopakettien valinnoista ja mm. laadunvalvonnasta. Stark-hallissa on puolestaan kymmeniä näytteilleasettajia, ja mm. sunnuntaina järjestetään pientalopäivä.

Neljän huoneen blogitalo vinkkaa sisustajia

Messukävijä löytää vinkkejä sisustuksen uudistamiseen mm. neljän huoneen ”blogitalosta”, jonka ilmeistä vastaavat sisustusalan bloggaajat yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Värit, pintamateriaalit ja mm. lattiaratkaisut tulevat hyvin esiin sisustusratkaisuissa.

Ammattilaiset koolla

Rakenna & Sisusta -messuilla on sisältöä myös ammattilaisille, joille on tarjolla mm. Lounais-Suomen Rakennuspäivä perjantaina 10.2. Keskustelua käydään mm. puukerrostalojen rakennusteknisistä ongelmista ja mahdollisista ratkaisuista sekä kiinteistösijoittamisesta.

Matkalla hyväksi taloyhtiöksi

Kiinteistöpäivä messulauantaina esittelee ajankohtaista tietoa mm. taloyhtiöille. Vastauksia saadaan mm. siihen, mikä rakentamisessa ja korjaamisessa maksaa, ja millainen on hyvä taloyhtiö. Mukana on myös paneelikeskustelu aiheesta. Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi järjestää päivän. Lauantaina nähdään myös perinteinen oppilaitosten muurauskisa.

www.rakennusmessut.fi
www.facebook.com/Rakentaminen.Sisustaminen
#rakennusmessut #turku

Lisätiedot:
Turun Messukeskus Oy
projektijohtaja Krista Ahonen, puh. 050 594 9641, krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

rakenna_sisusta_2