Turun Messukeskus

Koronavirustilannetta seurataan Turun Messukeskuksessa tarkasti

Turun Messukeskus Oy:n tämän vuoden teemana on vastuullisuus.

– Parhaillaan seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen etenemistä ja olemme tietoisia siitä, että tilanne saattaa tapahtumien järjestämisen suhteen muuttua nopeastikin. Tapahtumajärjestäjänä olemme jo tehostaneet mm. siivousta ja hygieniaan liittyviä toimia ja ohjeita entuudestaan. Pidämme huolta, että myös alihankkijamme ja kumppanimme ovat varustautuneet tilanteeseen, kuvailee toimitusjohtaja Marja Pekkanen.

– Suomen valtiovalta harkitsee ja tekee mahdolliset päätökset tapahtumien järjestämistä koskevissa asioissa jos turvallisuustilanne sitä vaatii, ja me toimimme näiden ohjeiden mukaan. Olemme varautuneet tällöin siihenkin, että tapahtumia jouduttaisiin siirtämään toiseen ajankohtaan. Toistaiseksi järjestämme ja suunnittelemme tulevia tapahtumia ja tilaisuuksia kuitenkin täysin normaaliin tapaan, toteaa Turun Messukeskus Oy:n toimitusjohtaja Marja Pekkanen.

Turun Messukeskus toimii vastuullisesti myös henkilökunnan osalta. Yrityksen työntekijät eivät mm. tee toistaiseksi työmatkoja ulkomaille ja mikäli henkilökohtaisia matkoja tehdään, työntekijä jää matkan jälkeen etätöihin. Turhaa kättelyä vältetään ja huolehditaan tarkasti siitä, että sairaana ei tulla työpaikalle.