Turun Messukeskus

Kuopion seutu SF-Caravanin Vuoden yhdistys

SF-Caravan Kuopion seutu ry on valittu SF-Caravanin Vuoden yhdistykseksi 2017. Nimitys julkistet-tiin viikonvaihteessa Caravan Show -messujen avajaisissa Turussa.

IMG_5132

SF-Caravan Kuopion seutu ry on perustettu 26.10.1975. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden 2017 lopussa on 1695. Yhdistyksen toimialue on Kuopio ympäristöineen. Yhteensä SF-Caravan ry:ssä on 78 jäsenyhdistystä, joiden yhteenlaskettu henkilöjäsenmäärä on 62 867.
SF-Caravan Kuopion seutu ry tunnetaan monipuolisesti ja laaja-alaisesti toimivana yhdistyksenä, jonka toiminta heijastuu kotikaupunkinsa lisäksi ympäröivään maakuntaan. Yhdistyksen nykytoiminnan kulmakivi on Kuopion Jännevirralla toimiva yhdistyksen omistama leirintäalue Alatalo, jonka palveluja kehitetään pitkäjännitteisesti yhä laadukkaammaksi.
Yhdistyksen jäsenmäärä on tasaisesti kasvanut. Yhdistys toimii omalle jäsenistölleen toteutettujen tapahtumien lisäksi aktiivisesti ulospäin olemalla tiiviissä yhteydessä mm. alueen matkailuajoneuvokauppoihin, matkailun toimijoihin, Itä-Suomessa toimiviin muihin SF-Caravanin jäsenyhdistyksiin sekä valtakunnalliseen liittoon. Yhdistyksen tiedotus on laajaa ja onnistunutta; Reissaajat-nimisen jäsenlehden lisäksi yhdistyksen nettisivut ovat selkeät ja informatiiviset antaen täsmällistä ja ajantasaista tietoa myös Kuopioon saapuvalle satunnaiselle leirintämatkailijalle.
Yhdistyksen erikoisuuksia ovat yhteistyössä lähellä sijaitsevien SFC-leirintäalueiden kanssa laadittu houkutteleva kiertomatkailutuote ”Järvi-Suomen kierros” sekä erityisen aktiivinen karaokeharrastus.
SF-Caravanin liittohallitus arvostaa yhdistyksen tuloksellista yhteistyö- ja talkootyöhenkeä. Erityisen kiitoksen Kuopion seudun yhdistykselle SF-Caravan antaa jäsentiedotuksesta, yhteistyöstä kylän ja lähialueen yritysten kanssa sekä Alatalon leirintäalueen suunnitelmallisesta kehittämisestä ja turvalli-suusasioihin paneutumisesta. Yhdistyksen edustama savolaisuus tunnetaan karavaanareiden piirissä maanlaajuisesti leppoisana vieraanvaraisuutena ja palvelun jämptinä toteuttamisena huumoria, elämäniloa ja silmäkulman pilkettä unohtamatta.
Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Markku Miettinen.

Lisätietoja: SF-Caravan Kuopion seutu ry
Puheenjohtaja Markku Miettinen
puh. 044 0647 610
SF-Caravan ry
Toiminnanjohtaja Timo Piilonen
puh. 050 592 6561