Turun Messukeskus

Nyt on mahdollisuus kokeilla matkailuvaunussa leiriytymistä autenttisessa ympäristössä

Rinta-Joupin Autoliike tarjoaa messukentälle majoittuvalle seurueelle huippuhienon matkailuvaunun viikonlopuksi käyttöön! LMC 570 D Maestro 2017:n (kuvassa) jääkaappi on ladattu täyteen Restelin herkkuja. Kaulaan pujotamme asianmukaiset treffipassit, joilla seurue pääsee nauttimaan koko viikonlopuksi messuohjelmasta sekä karavaanareiden omasta iltaohjelmasta! Yöt vietetään, totta kai, matkailuvaunun pehmeillä sängyillä.

Toivomme, että löydämme erikoistehtävään innostuneen ja myönteisen elämänlaadun omaavan perheen tai seurueen, joka on valmis jakamaan viikonlopun seikkailuaan livekameralle ja omin somepäivityksin. Jaamme tunnelmia Turun Messukeskuksen somessa ja nettisivuilla.

Messumajoitus kestää perjantaista 12.1. sunnuntaihin 14.1. Etsimme viikonlopun viettoon yhtä tai kahta seuruetta.

Huom‼️ Lähetä meille viesti osoitteella:taina.parko@turunmessukeskus.fi ja laita mukaan lyhyet perustelut siitä, miksi juuri sinun seurueesi voisi olla mukana tässä. Ilmoitamme valituksi tulleille tammikuun ensimmäisellä viikolla.

Mistä on kyse?

SF-Caravan Turku järjestää Caravan Show -messujen yhteydessä talvitreffit. Treffit tarkoittavat sitä, että Turun Messukeskuksen pihalle leiriytyy viikonlopuksi satoja matkailuauto- ja -vaunukuntia ympäri Suomea. Heille on tarjolla messujen lisäksi mukavaa iltaohjelmaa. Caravan Show’n eksoottinen ja legendaarinen treffitapahtuma on täynnä riemukkaita kohtaamisia ensi kevättä ja kesää odotellessa😊

Caravan Show -messujen ohjelmatarjontaan voit tutustua täältä: www.caravanshow.fi

1