Turun Messukeskus

Messutapahtumia siirretään viranomaisohjeiden mukaisesti myös Turun Messukeskuksessa

Koronaviruksen leviämistä estääkseen Suomen viranomaiset ovat päättäneet 12.3.2020 kieltää yli 500 hengen tapahtumien järjestämisen toukokuun 2020 loppuun asti. Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyritykset noudattavat annettuja ohjeita ja ajanjaksolle järjestettäväksi suunnitellut tapahtumat siirretään myöhemmin järjestettäväksi.

− Turun Messukeskus Oy on varautunut ja valmistautuu muiden tapahtumajärjestäjien tavoin nopeisiin toimenpiteisiin. Siirrämme tapahtumat uuteen ajankohtaan ja informoimme siitä näytteilleasettajia ja messukävijöitä pikaisella aikataululla, toteaa Turun Messukeskus Oy:n toimitusjohtaja Marja Pekkanen.

Turun Messukeskus Oy:n omassa messukalenterissa tämä tarkoittaa sitä, että tapahtumat Taide -& Antiikkimessut, Rekryexpo, Piha & Puutarha ja Mökki & Meri siirtyvät myöhempiin ajankohtiin seuraavasti:

Piha & Puutarha ja Mökki & Meri 5.-7.6.
Rekryexpo 10.6.
Turun Taide- ja Antiikkimessut sekä samaan aikaan järjestettävä Mediapro Messujen Turun Kädentaitomessut 13.-14.6.
Caravan Show uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Kävijöiden ostamat ennakkoliput käyvät uutena ajankohtana. Tarkemmat tiedot päivitetään messukohtaisille nettisivuille.

Lisätietoja:
Turun Messukeskus Oy, toimitusjohtaja Marja Pekkanen, puh. 040 545 7766, marja.pekkanen@turunmessukeskus.fi

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry, puheenjohtaja Juha Rahko, puh. 0500 499964, juha.rahko@paviljonki.fi ja toiminnanjohtaja Reija Könönen, puh. 050 5604614, reija.kononen@messutsuomessa.fi

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry kattaa hyvin ammattimaisen messujärjestämisen Suomessa. Jäseniä ovat Suomen Messut Osuuskunta, Tampereen Messut Oy, Turun Messukeskus Oy, Lahden Messut, Jyväskylän Messut Oy, Pohjois-Suomen Messut ry., Pohjanmaan Expo Oy, Suomen Asuntomessut Osuuskunta, Mediapro Messut Oy, Riihimäen Messut Oy ja KPK Events Oy. www.messutsuomessa.fi