Turun Messukeskus

Minkälaisia ovat meriteollisuuden tulevaisuuden tarpeet?

Navigate 2020 teemoina vihreä merenkulku ja tulevaisuuden osaaminen

Mitä osaamista tarvitaan ja mitkä ovat koulutus- ja rekrytarpeet tulevaisuuden meriteollisuudessa? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastauksia Navigate 2020 -tapahtumassa Turun Messukeskuksessa 22.-23.1.

Navigate on meriteollisuuden ja logistiikka-alan kansainvälinen kohtaamispaikka, joka tarjoaa osallistujille mm. mahdollisuuden verkostoitua, luoda uusia kontakteja ja vahvistaa jo olemassa olevia.
Navigate kokoaa saman katon alle yli 200 yritystä, joiden tuotteisiin ja palveluihin vierailijoiden on mahdollista tutustua. Tapahtuma järjestettiin viimeksi vuonna 2018.

Opiskelijat tutkivat tulevaisuuden kansainvälisiä koulutustarpeita

Navigate 2020 tuo keskusteluun toimialalle ajankohtaisia ja keskeisiä aiheita, kuten digitalisaation, vihreän merenkulun ja meriteollisuuden ja tulevaisuuden osaamistarpeen. Mukana on ensimmäistä kertaa kansainvälisen yritys- ja opiskelijakilpailun, Intelligence Hunt -projektin finaali.

SeaFocus ja Navigate 2020 ovat juuri solmineet yhteistyökumppanuuden luodakseen meriteollisuutta houkuttelevan, ammatillisesti ja sisällöllisesti korkealaatuisen konferenssin osaksi tapahtumaa.
Intelligence Hunt 5 -projektiin osallistuu ympäri maailmaa koottu opiskelijatiimi, joka tutkii kuinka koulutustarjonta ja yliopisto-opinnot Euroopan eri maissa pystyvät vastaamaan seuraavan kymmenen vuoden rekrytointitarpeisiin meriteollisuuden alalla. Otsikkona tapahtumassa on Maritime 4.0 – Management and Monetizing the Employment Shift, jonka alla opiskelijat pohtivat sukupuolten tasa-arvoa, demografiaa, kaupan rakennemuutoksia sekä ympäristöasioita koulutustarpeeseen vaikuttavina tekijöinä.

www.navigate.fi

Lisätiedot:
projektijohtaja Krista Ahonen, puh. 050 594 9641, krista.ahonen@turunmessukeskus.fi