Turun Messukeskus

Mökki & Meri -messuilla katsaus kesään

Asiaa kalastuksesta ja automatkailusta

Mökki & Meri -messuilla pääsee jälleen merellisiin tunnelmiin. Tällä kertaa mukana on myös automatkailun teemoja. Tapahtumasta löytyy mm. kalastusveneitä, vesijettejä, laitureita, kajakkeja ja matkailuajoneuvotarvikkeita.
Mökki & Meri -tapahtuma järjestetään yhdessä Piha & Puutarha -messujen kanssa 29.-31.3.
Kalastusopas Jani Ollikainen ja tv:sta tuttu Osku Valtonen opastavat kävijöitä mm. siinä, miten saa ennätyshauen. Hauen perhokalastus on myös yksi viikonlopun aiheista. Tietoa saadaan myös kalastuskilpailuista, jotka juuri nyt puhuttavat alaa.
Kalastusmestari Lauri Rantanen Lounais-Suomen Kalatalouskeskuksesta kertoo mökkikalastajan oikeuksista ja velvollisuuksista. Keräilijä Ilkka Rinne puhuu suomalaisista käsityövieheistä. Bloggari ja kalastusopas Pasi Tuike opastaa mökkikalastajaa jigauksen saloihin.
SF-Caravan Matkailuautoilijat ry järjestää tapahtumassa useita infotilaisuuksia, joissa puhutaan mm. matkailuajoneuvon monipuolisesta käytöstä. Messujen yhdessä hallissa on myös myynnissä matkailuajoneuvoja. Paikalle odotetaan runsaasti myös yöpyjiä, sillä SF-Caravan Turku ry järjestää treffit.

Lisätiedot:
Turun Messukeskus Oy, projektijohtaja Tiina Heiskari, puh. 050 487 2015, tiina.heiskari@turunmessukeskus.fi
www.mokkimeri.fi