Turun Messukeskus

Nyt uudistetaan kotia

Rakenna & Sisusta -messut 10.-12.2. Turun Messukeskuksessa

Yli 300 rakennusalan yritystä tarjoaa tuotteitaan ja palveluitaan messukävijöille Turussa tulevana viikonloppuna. Rakenna & Sisusta -messut, 10.-12.2., peilaa kasvavaa innostusta kodin sisustukseen remontointiin ja erilaisiin rakennushankkeisiin. Tänä vuonna nousee esille erityisesti uudistaminen.

Katsaus uutuuksiin

Ensimmäistä kertaa messuilla esitellään uutuustori, johon messuilla mukana olevat yritykset ovat ilmoittaneet mm. uutuuksiksi luokittelemiaan tuotteita ja palveluja. Kaikkiaan alueelle on valittu 12 tuotetta. Näyttelyalueen visuaalisesta toteutuksesta vastaa Rasekon aikuisopisto Timalin markkinointiviestinnän opiskelijat. Mukana on innovatiivisia tuotteita liittyen mm. takkoihin ja talotekniikkaan. Mukana on mm. vesikiertoinen kattoviilennysjärjestelmä ja ensimmäinen rakennustekniikkaan integroitu järjestelmä.
PRKK:n (Perusrakentamisen ja Korjaamisen Kehittämiskeskus) järjestämät remontti- ja rakentajakoulut antavat käytännön oppia nikkareille. Tietoa saa mm. talopakettien valinnoista ja mm. laadunvalvonnasta. Stark-hallissa on puolestaan kymmeniä näytteilleasettajia, ja mm. sunnuntaina järjestetään pientalopäivä. Hallissa puhutaan mm. sisäilmasta ja kevään trendeistä keittiöissä.

Blogitalo antaa sisustukselliset vinkit

Messukävijä löytää vinkkejä sisustuksen uudistamiseen mm. neljän huoneen ”blogitalosta”, jonka ilmeistä vastaavat sisustusalan bloggaajat yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Värit, pintamateriaalit ja mm. lattiaratkaisut tulevat hyvin esiin sisustusratkaisuissa. Blogialueen sisustuksesta ovat vastanneet yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa suositut sisustusblogit Kotilaituri, Oblik.fi, Pikkutalon elämää ja Villa Puomi.

Puukerrostalojen tekniset ongelmat ja mahdolliset ratkaisut

Rakenna & Sisusta -messuilla on sisältöä myös ammattilaisille, joille on tarjolla mm. Lounais-Suomen Rakennuspäivä perjantaina 10.2. Keskustelua käydään mm. puukerrostalojen rakennusteknisistä ongelmista ja mahdollisista ratkaisuista sekä kiinteistösijoittamisesta.

Kiinteistöpäivä messulauantaina esittelee ajankohtaista tietoa mm. taloyhtiöille. Vastauksia saadaan mm. siihen, mikä rakentamisessa ja korjaamisessa maksaa, ja millainen on hyvä taloyhtiö. Mukana on myös paneelikeskustelu aiheesta. Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi järjestää päivän. Lauantaina nähdään myös perinteinen oppilaitosten muurauskisa, jota suurilukuinen yleisö perinteisesti seuraa herkeämättä.
www.rakennusmessut.fi
www.facebook.com/Rakentaminen.Sisustaminen
#rakennusmessut #turku

Lisätiedot:
Turun Messukeskus Oy
projektijohtaja Krista Ahonen, puh. 050 594 9641, krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

tapetit