Lihakauppa.fi- ja Lähiruokalavoilla isännöivät Aki Wahlman ja Antti Vahtera, sekä vaihtuvat kokit

 

 

 11:00 C-halli Lihakauppa.fi Keittiölavalla Antti Vahtera! – Grillattu naudan entrecote, sinappinen lehtikaali
 12:00 C-halli Lihakauppa.fi Kapen parhaat kaappaus keittiöstä

Kokki, keittiömestari, keittokirjailija, tv-esiintyjä ja ravintoloitsija Kape Aihinen.

 12:00 C-halli Lähiruokalava Artesaaniruoka-kisojen palkitut yrittäjät, Turun Yliopisto
 13:00 C-halli Lähiruokalava Lihapaja.fi Ylänneeltä, ei Suomen suurin, mutta maistuvin
 13:00 Lihakauppa.fi Uuden tuotekategorian lanseeraus markkinoille, Jens Lönnqvist/Bad Santa Oy
 14:00 C-halli Lihakauppa.fi Viinialueen esittelyjä
 14:00 C-halli Lähiruokalava Kvinoaherkkuja Rainikon luomutilalta
 15:00 C-halli Lihakauppa.fi Kapen parhaat kaappaus keittiöstä

Kokki, keittiömestari, keittokirjailija, tv-esiintyjä ja ravintoloitsija Kape Aihinen.

 15:00 C-halli Lähiruokalava Vallan Maukas, tuoretta lihaa suoraan maaseudulta!
 16:00 C-halli Lihakauppa.fi Keittiölavalla Antti Vahtera! – Maustekuorrutettu Hanger steak, bourbon voita
 16:00 C-halli Lähiruokalava Mimiksen versoja ja kukkia Taivassalosta
 10:15 C-halli Lihakauppa.fi Silja Line – ”Ympäristöä kunnioittaen”
 11:00 C-halli Lihakauppa.fi Keittiölavalla Antti Vahtera! – Grillattu naudan entrecote, sinappinen lehtikaali
 12:00 C-halli Lihakauppa.fi Arkikokkauksen kiemuroista solmut suoriksi

Kokki, keittiömestari ja ravintoloitsija Henri Alen.

 12:00 C-halli Lähiruokalava Mimiksen versoja ja kukkia Nousiaisista
 12:45 C-halli Lihakauppa.fi Turun Paistinkääntäjien haarukka-palkinto
 13:00 C-halli Lihakauppa.fi Punainen pata, Kati Tervo
 13:00 C-halli Lähiruokalava Kvinoaherkkuja Rainikon luomutilalta
 13:30 C-halli Lihakauppa.fi Ruokahävikin ehkäisy ja ruuan vastuullisuus Viking Linella
 14:00 C-halli Lihakauppa.fi Kasvisruokaa viisaasti, Duodecim
 14:00 C-halli Lähiruokalava Ilmastomuutos ja maatalous, MTK-Varsinais-Suomi, viljelijähaastattelu Aki Laaksonen
 14:30 C-halli Lihakauppa.fi Kirja a´la Carte -palkinnonjako
 14:40 C-halli Lihakauppa.fi Alkoholijäätelön kehitys

Ice-Giant, Kalle Koivunen.

 15:00 C-halli Lihakauppa.fi Keittiölavalla Antti Vahtera! – Possunposkisub
 15:00 C-halli Lähiruokalava Vallan Maukas, tuoretta lihaa suoraan maaseudulta!
 15:45 C-halli Lihakauppa.fi Arkikokkauksen kiemuroista solmut suoriksi

Kokki, keittiömestari ja ravintoloitsija Henri Alen.

 16:00 C-halli Lihakauppa.fi Viinialueen esittelyt
 16:00 C-halli Lähiruokalava Lupiiniherkkuja Koivunalhon luomutilalta
 17:00 C-halli Lähiruokalava Ravintolakokki/biologi Päivi Lehtonen, Turun Yliopisto
 10:30 C-halli Lihakauppa.fi Teresan keittokirjojen parhaat reseptit

Kokki, ravitsemusvalmentaja ja ruokakirjailija Teresa Välimäki.

 11:00 C-halli Lähiruokalava FutureCrops-hanke (Luke ja Maa-ja kotitalousnaiset)
 11:30 C-halli Lihakauppa.fi Outi Pakkanen keittiölavalla Antti Vahteran vieraana!

Rakastettu kirjailija Outi Pakkanen Antti Vahteran vieraana.

 12:00 C-halli Lähiruokalava Lupiiniherkkuja Koivunalhon luomutilalta
 12:15 C-halli Lihakauppa.fi Kaffelin palkinnon ja Varsinais-Suomen paras hunaja 2019 -palkinnonjako
 12:30 C-halli Lihakauppa.fi Uuden tuotekategorian lanseeraus markkinoille, Jens Lönnqvist/Bad Santa Oy
 12:30 C-halli Lähiruokalava Mimiksen versoja ja kukkia Taivassalosta
 13:00 C-halli Lihakauppa.fi Annin ruokakirja 2

Radio- ja tv-juontaja Anni Hautala.

 13:00 C-halli Lähiruokalava Kvinoaherkkuja Rainingon luomutilalta
 13:30 C-halli Lihakauppa.fi Kaarlo Kanin uutuus punainen jääsalaatti

Oksasen puutarha

 14:00 C-halli Lähiruokalava Vallan Maukas, tuoretta lihaa suoraan maaseudulta!
 14:15 C-halli Lihakauppa.fi Teresan keittokirjojen parhaat reseptit

Kokki, ravitsemusvalmentaja ja ruokakirjailija Teresa Välimäki.

 15:00 C-halli Lihakauppa.fi Keittiölavalla Antti Vahtera! – Umami Burger
 15:00 C-halli Lähiruokalava Ravintolakokki/biologi Päivi Lehtonen, Turun Yliopisto