Tässä pajassa käydään läpi mm. tanssillisen burleskin perusliikkeet, bump n’ grind sekä shimmy n’ shake, lisätään arkeen ja sen yläpuolelle ripaus burleskiasennetta sekä harjoitellaan lyhyen ja helpon koreografian avulla kiusoittelun taidetta. Työpaja sopii 18-vuotta täyttäneille sukupuolesta riippumatta. Yläikärajaa ei ole. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta burleskista, tanssista tai muistakaan esitystaiteista. Voit soveltaa tekemistäsi omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Tarvittaessa opettaja voi neuvoa vaihtoehtoisia liikkeitä tai tapoja tehdä eri liikkeet. Pajassa ei riisuta.

Laita yllesi mukavat, liikkumisen mahdollistavat vaatteet, jossa hahmotat kehon suunnat. Tanssia voit paljain jaloin, sukkasiltaan tai pehmeillä tanssitossuilla (jumppatossut). Lenkkarit eivät ole sopivat tähän lajiin. Ota mukaan myös vesipullo. Tunti ei ole hikijumppaa, mutta lämmin voi tulla.

Pajan vetää turkulainen burleskitaiteilija Lippy Honeybun, joka on esiintynyt sekä soolona että Tex Willnerin kanssa duona yli kymmenen vuoden ajan. Häntä voi kuvailla sanoilla: Semi-seco-klassinen neo-burleskitaiteilija, joka blingaa ihan vain pikkuisen. Lippy toimii myös tuottajana Lippy and Tex Productionsissa sekä opettaa mm. Saariston Kombissa burleskin alkeita. Lippylta ja Texiltä voi tilata myös burleskipajoja esim. polttareihin sekä tyhypäiviin tai esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Lisätietoja www.lippyandtexproductions.fi


Workshop paikkoja on rajoitetusti

Hinta 15€/hlö. Osta lippu täältä!

Ilmoittautuminen on sitova ja hinta ei sisällä pääsylippua messuille