Tahdotko olla jälleen se oma Sisäinen Ilosi? Kauneutesi, joka odottaa päästä valloilleen. Aurinkoinen vahvuutesi ja Rakkautesi, joka rentouttaa, vapauttaa sekä tuo lisäboostia arkeen.

Tervetuloa raikastavaan SISÄINEN ILO JA KAUNEUS JA RAKKAUS  – työpajaan. Työpaja sisältää lyhyehkön ja informatiivisen luennon. Luennolla voit halutessasi tehdä vahvistusta tuovan itsetutkiskelevan kirjallisen tehtävän,  pysähtyen itsesi kanssa, joten ota joogamaton tai -alustan lisäksi mukaan kynä ja paperia.

Työpajan alussa ja lopussa olevat meditaatiot, auttavat Sinua maadoittumaan. Ne voimaannuttavat ja ohjaavat yhdistymään omaan, rakkaudelliseen kauneuteen sekä Universaaliseen sydänyhteyteen.  Työpaja auttaa sinua rentoutumaan ja muistamaan, kuinka ainutlaatuinen rakkaus olet.

TYÖPAJAT OVAT:

Lauantaina klo 14.00–14.45 Työpaja, kokoustila 3, yläkerta

Sunnuntaina klo 11.00–11.45 Työpaja, kokoustila 3, yläkerta

Ota mukaan oma jooga- tai jumppa-alusta meditointiin sekä halutessasi kynä ja paperia.

Työpajan hinta 25 €.

Maksuvälineenä käy Mobile Pay, kortti sekä käteinen.

Työpajan ohjaajana on Natural Emotionsin Terhi Oinaanoja. Terhi on läsnäoleva Elämäntaidon valmentaja, Joogaopettaja ja tunnetaito-ohjaaja. Hän on tunnettu iloisesta, rauhoittavasta ja voimaannuttavasta ohjaustavastaan ja hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus luontaisen hyvinvoinnin alalla energiahoitajana, kouluttajana sekä luennoitsijana.

 

Työpajan paikkoja on rajoitetusti, joten muista varata omasi ja tule mukaan raikastumaan Elämän energiaan! Tervetuloa!